Повезане вести

„Дијагностификована ми је…“: Јелена Розга проговорила о здравственим проблемима

„Дијагностификована ми је…“: Јелена Розга проговорила о здравственим проблемима

Нова 28.10.2024
: Певачица Јелена Розга проговорила је о болести са којом се бори 17 година. Хрватска певачица је више пута говорила о здравственом проблему са којим се суочава, а то је проблем са штитном жлездом што јој прави потешкоће када је… »
Розга открила све о својој болести: "Губим килограме, дијагностификован ми је..."

Розга открила све о својој болести: "Губим килограме, дијагностификован ми је..."

Б92 28.10.2024
Хрватска певачица Јелена Розга већ 17 година има проблема са штитном жлездом, потом јој је откривена и тахикардија и мада болести држи под контролом, недавано јој је позлило. Певачица Јелена Розга која је заказала чак шест… »
"Осетила сам промену, умарање и..." Розга признала са каквим се проблемом бори: "Дијагностификована ми је..."

"Осетила сам промену, умарање и..." Розга признала са каквим се проблемом бори: "Дијагностификована ми је..."

Телеграф 28.10.2024
Препоручујемо. Певачица Јелена Розга проговорила је о болести са којом се бори 17 година. Хрватска певачица је више пута говорила о здравственом проблему са којим се суочава, а то је проблем са штитном жлездом што јој прави… »

Вести дана »