Povezane vesti
"Voleo bih da Jovani propadne karijera!" Popularni voditelj šokirao izjavom, javno opleo po Jeremićevoj, aona mu brutalno…
Kurir pre 28 dana
Crnogorski voditelj Božo Dobriša šokirao je javnost izjavom o njegovoj koleginici Jovani Jeremić. Naime, on je izjavio da bi voleo da Jeremićevoj propadne karijera, a onda se ona oglasila i u svom stilu odgovorila kolegi koji joj je, očigledno, stao… »
"Voleo bih da Jovani Jeremić propadne karijera": Voditelj šokirao izjavom, ona odmah reagovala: "Ja sam noćna mora"
Blic pre 28 dana
Crnogorski voditelj Božo Dobriša je šokirao izjavom u emisiji da bi voleo da Jovani Jeremić propadne karijera, a onda se ona oglasila i u svom stilu odgovorila kolegi. Naime, u emisiji kod voditelja Ognjena Amidžića, pre izvesnog vremena postavljeno… »
Vesti dana »
Glišić i Mesarović na čelu ministarstava građevinarstva i trgovine
Biznis.rs pre 47 minutajoš 65 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 33 povezane
Velika policijska akcija, uhapšeni članovi Balkanskog kartela: Švercovali kokain iz Brazila i Ekvadora
Euronews pre 47 minutajoš 28 povezanih
Žena iz okoline Ivanjice osumnjčena da je ubila bebu: Uhapšena zbog sumnje da je delom cucle ugušila dete
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih
"Ja te reči ne koristim, šta znači moramo?": Milojević otkrio ko može da bude najbolji igrač Crvene zvezde!
Mondo pre 18 minutajoš 24 povezane