Povezane vesti

Miloš (28) dan pre tragedije kupio motor: Žena se oprostila rečima "Čuvaj me i čekaj me"

Miloš (28) dan pre tragedije kupio motor: Žena se oprostila rečima "Čuvaj me i čekaj me"

Telegraf 28.10.2024
Preporučujemo. Miloš Z. (28) iz Iriga je nastradao u nedelju popodne u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Novom Sadu kada se motociklom sudario sa taksi vozilom, a njegovi prijatelji se nakon užasne trgedije koja je potresla Srbiju… »
Motor kupio dan pre pogibije Prijatelji u šoku zbog Miloševe smrti: "Voleo je da se smeje, svoju ženu je obožavao"…

Motor kupio dan pre pogibije Prijatelji u šoku zbog Miloševe smrti: "Voleo je da se smeje, svoju ženu je obožavao"…

Kurir 28.10.2024
" Zeka je bio jako dobar drug. Venčao se pre nekoliko meseci, obožavao je svoju ženu. Taj motor je kupio prekjuče", reči su prijatelja Miloša Z.(28) iz Iriga koji je nastradao u nedelju popodne u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u… »
Motor kupio dan pre nesreće u Novom Sadu: Mladić (28) iz Iriga sudario se sa taksistom i stradao (Foto)

Motor kupio dan pre nesreće u Novom Sadu: Mladić (28) iz Iriga sudario se sa taksistom i stradao (Foto)

Mondo 28.10.2024
Mladić M.Z. iz Iriga stradao je u nesreći u Novom Sadu u nedelju. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju popodne u Novom Sadu, stradao je mladić M.Z. (28) iz Iriga. On je vozio motor kada se sudario sa taksi vozilom. On je sa… »

Vesti dana »

Jutro veoma hladno, tokom dana pretežno sunčano

Jutro veoma hladno, tokom dana pretežno sunčano

Glas Zapadne Srbije pre 3 satajoš 20 povezanih
Dan žalosti u Srbiji

Dan žalosti u Srbiji

Insajder pre 3 satajoš 20 povezanih
Beogradski studenti i danas zastali na 15 minuta

Beogradski studenti i danas zastali na 15 minuta

Radio 021 pre 18 minutajoš 9 povezanih