Povezane vesti
Dina Blagojević: Imam samopouzdanje, verujem u sebe i našu reprezentaciju
Sportski žurnal pre 28 dana
Fudbalerke Srbije dočekuju sutra od 19 časova u Staroj Pazovi reprezentaciju BiH, u revanš meču polufinala baraža za plasman na Evropsko prvenstvo 2025. godine. U prvom meču u Zenici bilo je nerešeno 2:2. Reprezentativka Srbije u fudbalu Dina… »
Svi u Staru Pazovu: Srpske fudbalerke žele pobedu nad BiH
Sport klub pre 28 dana
Najbolja ženska reprezentacija Srbije u utorak, 29.oktobra igra revanš meč polufinala baraža za odlazak na Prvenstvo Evrope, protiv Bosne i Hercegovine u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi (19,00 ulaz slobodan). U prvom duelu koji se igrao u Zenici… »
Vesti dana »
I Nebojša Šurlan primljen u Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Danas pre 1 satjoš 80 povezanih
Dačić: Uhapšeno osam pripadnika organizovane kriminalne grupe "balkanski kartel"
RTV pre 44 minutajoš 49 povezanih
POSKUPELI I NAFTA I ZLATO: Tržište uznemireno Trampovim najavama da će da uvede sveobuhvatne nove carine na proizvode iz Meksika, Kanade i Kine
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane
Žena iz okoline Ivanjice osumnjčena da je ubila bebu: Uhapšena zbog sumnje da je delom cucle ugušila dete
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih
Vladan Milojević oprezan pred Štutgart: Imaju dobar sistem, a mi ne znam gde bi bili sa većim budžetom
Euronews pre 55 minutajoš 25 povezanih