Povezane vesti

Učesnik "Elite" upoznao biološkog oca u uživo programu: "Nije mi dobro, ovo čekam 20 godina", Nenad Ćubić Ćuba se trese…

Učesnik "Elite" upoznao biološkog oca u uživo programu: "Nije mi dobro, ovo čekam 20 godina", Nenad Ćubić Ćuba se trese…

Blic pre 25 dana
Učesnik "Elite" Nenad Ćubić Ćuba je nedavno izašao iz rijalitija ne bi li dao uzorak za DNK analizu, ne bi li se utvrdilo da li su našli njegovog biološkog oca, a sad je palo i njegovo upoznavanje sa Goranom Pavlovićem. - Brat mi je rekao da bi… »
"Majka ti je umrla 2013.: Godine" Emotivni razgovor Ćube sa biološkim ocem potresao sve: "Kad si javno pričao, odmah smo…

"Majka ti je umrla 2013.: Godine" Emotivni razgovor Ćube sa biološkim ocem potresao sve: "Kad si javno pričao, odmah smo…

Blic pre 25 dana
Učesnik "Elite" Nenad Ćubić Ćuba je nedavno izašao iz rijalitija ne bi li dao uzorak za DNK analizu, ne bi li se utvrdilo da li su našli njegovog biološkog oca, a sad je palo i njegovo upoznavanje sa Goranom Pavlovićem. "Kad si ti javno pričao… »
"Njegov brat samo ćuti": Žena koja je usvojila rijaliti učesnika otvorila dušu nakon što je pronašao biološkog oca…

"Njegov brat samo ćuti": Žena koja je usvojila rijaliti učesnika otvorila dušu nakon što je pronašao biološkog oca…

Blic pre 25 dana
Rijaliti učesnik Nenad Ćubić Ćuba potresao je sve svojom životnom pričom o odrastanju u hraniteljskoj porodici i teškom životu. Nakon njegove ispovesti pojavio se njegov biološki otac, sa kojim su Nenad i njegov brat Stefan godinama iščekivali… »

Vesti dana »