Povezane vesti

"Živele smo u stanu u kom nije bilo struje": Naša glumica rodila ćerku u 52. godini: Partner je napustio, postale su…

"Živele smo u stanu u kom nije bilo struje": Naša glumica rodila ćerku u 52. godini: Partner je napustio, postale su…

Blic pre 30 dana
Glumica Ljiljana Jakšić u 52. godini rodila je ćerku Dariju, a kako je istakla partner je napustio kada je saznao da je trudna. Ljiljana Jakšić je jednom prilikom, gostujući na Blic Tv u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otkrila… »
Roditelji su se rastali kada je imala samo četiri godine: Tea Tairović danas kaže: "Nisam osetila ni fizičku, ni emotivnu…

Roditelji su se rastali kada je imala samo četiri godine: Tea Tairović danas kaže: "Nisam osetila ni fizičku, ni emotivnu…

Blic pre 31 dana
Gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" je Tea Tairović, koja otvoreno priča o svom detinjstvu, o tome kako je pre nego što je i prohodala počala da pleše, ali i o tome kako je na nju uticao rastanak roditelja. Samo u emisiji "Na… »
"Imala sam sliku o sebi da sam najbolja, najlepša i da svet čeka samo mene": Tea Tairović priznaje da je shvatila da nije…

"Imala sam sliku o sebi da sam najbolja, najlepša i da svet čeka samo mene": Tea Tairović priznaje da je shvatila da nije…

Blic pre 31 dana
Muzička zvezda Tea Tairović je već sa 16 godina počela da peva, odustala je od plesa zbog ozbiljne povrede i mislila je da se više nikada neće vratiti u plesnu salu, ipak, danas su stvari malo drugačije o čemu priča u emisiji "Na terapiji sa… »
"Kada mi se dešavalo da mi neko podmeće noge, pitala sam se zašto" Tea Tairović priznaje da je bilo takvih situacija, a evo…

"Kada mi se dešavalo da mi neko podmeće noge, pitala sam se zašto" Tea Tairović priznaje da je bilo takvih situacija, a evo…

Blic pre 31 dana
Tea Tairović je gošća emisije „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ koja se emituje ponedeljkom u 22 sata samo na Blic televiziji na kanalu 117 u kojoj otvoreno govori o tome da li su joj podmetali noge, a onda je pomenula i bivše partnere… »

Vesti dana »