Povezane vesti

"Živele smo u stanu u kom nije bilo struje": Naša glumica rodila ćerku u 52. godini: Partner je napustio, postale su…

"Živele smo u stanu u kom nije bilo struje": Naša glumica rodila ćerku u 52. godini: Partner je napustio, postale su…

Blic 29.10.2024
Glumica Ljiljana Jakšić u 52. godini rodila je ćerku Dariju, a kako je istakla partner je napustio kada je saznao da je trudna. Ljiljana Jakšić je jednom prilikom, gostujući na Blic Tv u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otkrila… »
Roditelji su se rastali kada je imala samo četiri godine: Tea Tairović danas kaže: "Nisam osetila ni fizičku, ni emotivnu…

Roditelji su se rastali kada je imala samo četiri godine: Tea Tairović danas kaže: "Nisam osetila ni fizičku, ni emotivnu…

Blic 28.10.2024
Gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" je Tea Tairović, koja otvoreno priča o svom detinjstvu, o tome kako je pre nego što je i prohodala počala da pleše, ali i o tome kako je na nju uticao rastanak roditelja. Samo u emisiji "Na… »
"Imala sam sliku o sebi da sam najbolja, najlepša i da svet čeka samo mene": Tea Tairović priznaje da je shvatila da nije…

"Imala sam sliku o sebi da sam najbolja, najlepša i da svet čeka samo mene": Tea Tairović priznaje da je shvatila da nije…

Blic 28.10.2024
Muzička zvezda Tea Tairović je već sa 16 godina počela da peva, odustala je od plesa zbog ozbiljne povrede i mislila je da se više nikada neće vratiti u plesnu salu, ipak, danas su stvari malo drugačije o čemu priča u emisiji "Na terapiji sa… »
"Kada mi se dešavalo da mi neko podmeće noge, pitala sam se zašto" Tea Tairović priznaje da je bilo takvih situacija, a evo…

"Kada mi se dešavalo da mi neko podmeće noge, pitala sam se zašto" Tea Tairović priznaje da je bilo takvih situacija, a evo…

Blic 28.10.2024
Tea Tairović je gošća emisije „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ koja se emituje ponedeljkom u 22 sata samo na Blic televiziji na kanalu 117 u kojoj otvoreno govori o tome da li su joj podmetali noge, a onda je pomenula i bivše partnere… »

Vesti dana »