Повезане вести

"Живеле смо у стану у ком није било струје": Наша глумица родила ћерку у 52. години: Партнер је напустио, постале су социјални…

"Живеле смо у стану у ком није било струје": Наша глумица родила ћерку у 52. години: Партнер је напустио, постале су социјални…

Блиц 29.10.2024
Глумица Љиљана Јакшић у 52. години родила је ћерку Дарију, а како је истакла партнер је напустио када је сазнао да је трудна. Љиљана Јакшић је једном приликом, гостујући на Блиц Тв у емисији "На терапији са Славицом Ђукић… »
"Када ми се дешавало да ми неко подмеће ноге, питала сам се зашто" Теа Таировић признаје да је било таквих ситуација, а ево и…

"Када ми се дешавало да ми неко подмеће ноге, питала сам се зашто" Теа Таировић признаје да је било таквих ситуација, а ево и…

Блиц 28.10.2024
Теа Таировић је гошћа емисије „На терапији са Славицом Ђукић Дејановић“ која се емитује понедељком у 22 сата само на Блиц телевизији на каналу 117 у којој отворено говори о томе да ли су јој подметали ноге, а онда је поменула и… »
"Имала сам слику о себи да сам најбоља, најлепша и да свет чека само мене": Теа Таировић признаје да је схватила да није баш…

"Имала сам слику о себи да сам најбоља, најлепша и да свет чека само мене": Теа Таировић признаје да је схватила да није баш…

Блиц 28.10.2024
Музичка звезда Теа Таировић је већ са 16 година почела да пева, одустала је од плеса због озбиљне повреде и мислила је да се више никада неће вратити у плесну салу, ипак, данас су ствари мало другачије о чему прича у емисији "На… »
Родитељи су се растали када је имала само четири године: Теа Таировић данас каже: "Нисам осетила ни физичку, ни емотивну…

Родитељи су се растали када је имала само четири године: Теа Таировић данас каже: "Нисам осетила ни физичку, ни емотивну…

Блиц 28.10.2024
Гошћа емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" је Теа Таировић, која отворено прича о свом детињству, о томе како је пре него што је и проходала почала да плеше, али и о томе како је на њу утицао растанак родитеља… »

Вести дана »