Povezane vesti
Mask negirao da je bio ilegalac kada je došao iz Južne Afrike u SAD 1990-ih: Bajdenova marioneta laže
NIN pre 26 dana
Američki milijarder Ilon Mask demantovao je danas da je radio ilegalno u SAD, nakon izveštaja "Vašington posta" u kojem se navodi da on nije imao pravni status da izgradi start-ap koji ga je učinio milionerom 1990-ih. "U stvari mi je bilo dozvoljeno… »
Mask negirao da je bio ilegalac kada je došao iz Južne Afrike u SAD 1990-ih
Politika pre 26 dana
Američki milijarder Ilon Mask demantovao je da je radio ilegalno u SAD, nakon izveštaja „Vašington posta" u kojem se navodi da on nije imao pravni status da izgradi start-ap koji ga je učinio milionerom 1990-ih. "U stvari mi je bilo dozvoljeno da… »
Mask optužuje Bajdena: "Laže da sam bio ilegalni radnik u Americi"
Blic pre 26 dana
Američki milijarder Ilon Mask demantovao je danas da je radio ilegalno u SAD, nakon izveštaja "Vašington posta" u kojem se navodi da on nije imao pravni status da izgradi start-ap koji ga je učinio milionerom 1990-ih. - U stvari mi je bilo dozvoljeno… »
Vesti dana »
Određen pritvor trinaestoj osobi koja je uhapšena zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 24 minutajoš 50 povezanih
Dogovor aktivista i opozicije: Stari savski most braniće svakodnevno i po jedan narodni poslanik
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
Jandrić: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
Telegraf pre 5 satijoš 22 povezane