Povezane vesti

Uroš Blažić je želeo da ubije što više ljudi

Uroš Blažić je želeo da ubije što više ljudi

Politika pre 27 dana
Komisija veštaka psihijatara smatra da je optuženi za ubistva u Duboni i Malom Orašju bio uračunljiv. Uroš Blažić, optužen da je 4. maja prošle godine u selima Mala Dubona i Orašje ubio devet i ranio 12 osoba, duševno je zdrav i bio je sposoban… »
Uroš Blažić odgovorom na ovo pitanje zaprepastio je celu sudnicu - Travica: Igrao se pištoljem u prisustvu deteta

Uroš Blažić odgovorom na ovo pitanje zaprepastio je celu sudnicu - Travica: Igrao se pištoljem u prisustvu deteta

Kurir pre 27 dana
Juče je nastavljeno sudjenje Urošu Blažiću okrivljenom za masakr u Duboni i Malom Orašju. Uroš Blažić bio je svestan kada je počinio krivično delo u maju prošle godine. Zločin nije počinjen u afektu, jer, prema navodima veštaka koji su juče… »
"Ko je dao Urošu Blažiću pravo da gleda TV, umesto da ga liše i hrane?" Roditelji ubijenih besni napustili suđenje za…

"Ko je dao Urošu Blažiću pravo da gleda TV, umesto da ga liše i hrane?" Roditelji ubijenih besni napustili suđenje za…

Kurir pre 26 dana
U Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje Urošu Blažiću iz Dubone kod Mladenovca, koji se tereti da je 4. maja prošle godine ubio devet osoba, a njih 12 teško ranio. Suđenje je pratila novinarka Kurir televizije Sladjana Nedeljković… »
Skandalozne izjave Blažića! "kako je moguće da sam postao krvoločna zver? Objasnite mi!" Masovni ubica svojim hladnokrvnim…

Skandalozne izjave Blažića! "kako je moguće da sam postao krvoločna zver? Objasnite mi!" Masovni ubica svojim hladnokrvnim…

Kurir pre 27 dana
Uroš Blažić bio je svestan kada je počinio krivično delo u maju prošle godine. Prosto je nemoguće da je zločin počinjen u afektu, jer osoba koja u afektu počini ubistvo ne može da smisli, potom odlučno i precizno gađa i ubija žrtve. Ovo je… »
Skandalozne izjave Blažića na suđenju: Sudija morala da mu oduzme reč, hladnokrvnim ponašanjem šokirao sve

Skandalozne izjave Blažića na suđenju: Sudija morala da mu oduzme reč, hladnokrvnim ponašanjem šokirao sve

Mondo pre 27 dana
Masovni ubica Uroš Blažić zaprepastio je svojim izjavama sve prisutne u sudnici. Uroš Blažić bio je svestan kada je počinio krivično delo u maju prošle godine. Prosto je nemoguće da je zločin počinjen u afektu, jer osoba koja u afektu počini… »

Vesti dana »