Povezane vesti
Lajčak optimista oko napretka u dijalogu Beograda i Prištine
Beta 29.10.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak izrazio je optimizam oko napretka u ključnim pitanjima ostvarenih tokom poslednje runde dijaloga na tehničkom nivou. Delegacije Beograda i Prištine, koje su predvodili glavni… »
Lajčak optimista po pitanju dijaloga: Beograd ne beži od obaveza, ali Priština mora da napravi prvi korak
Kurir 29.10.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izrazio je optimizam oko napretka u ključnim pitanjima ostvarenih tokom poslednje runde dijaloga na tehničkom nivou. Delegacije Beograda i Prištine, koje su predvodili glavni… »
Lajčak optimista oko napretka u dijalogu Beograda i Prištine
Novi magazin 29.10.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak izrazio je optimizam oko napretka u ključnim pitanjima ostvarenih tokom poslednje runde dijaloga na tehničkom nivou. Delegacije Beograda i Prištine, koje su predvodili glavni… »
Lajčak optimista oko napretka u važnim pitanjima dijaloga Kosova i Srbije
Slobodna Evropa 29.10.2024
Izaslanik Evropske unije (EU) za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak izjavio je da je otimističan u vezi s određenim napretkom postignutim u nekim važnim pitanjima tokom sastanka glavnih pregovarača prošle sedmice u Briselu. Glavni pregovarači… »
Lajčak: Optimista sam kada je reč o napretku u nekim ključnim pitanjima dijaloga
NIN 29.10.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da na sastanku u Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, 24. oktobra nije došlo do iskoraka kada je reč o implementaciji Sporazuma o normalizaciji iz 2023… »
"Nismo napravili iskorak": Lajčak: Optimista sam kada je reč o napretku u nekim ključnim pitanjima dijaloga Beograda i…
Blic 29.10.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da na sastanku u Briselu u okviru dijaloga Beograda i Prištine 24. oktobra nije došlo do iskoraka kada je reč o implementaciji Sporazuma o normalizaciji iz 2023., ali… »
Lajčak: Optimista sam kada je reč o napretku u nekim ključnim pitanjima dijaloga
RTV 29.10.2024
BRISEL - Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da na sastanku u Briselu u okviru dijaloga Beograda i Prištine 24. oktobra nije došlo do iskoraka kada je reč o implementaciji Sporazuma o normalizaciji iz… »
Euronews 29.10.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da na sastanku u Briselu u okviru dijaloga Beograda i Prištine 24. oktobra nije došlo do iskoraka kada je reč o implementaciji Sporazuma o normalizaciji iz 2023., ali… »
Lajčak: Optimista sam u pogledu napretka nekih ključnih pitanja u dijalogu Kosova i Srbije
Danas 29.10.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak naveo je da je, bez obzira što na poslednjem sastanku u okviru dijaloga nije došlo do pomaka u vezi primene Sporazuma o normalizaciji iz 2023. godine, optimista u pogledu napretka… »
Vesti dana »
Održan politički protest u organizaciji studenata i dela opozicije na Slaviji: Blokirali saobraćaj u centru Beograda (video, foto)
Kurir pre 1 minutjoš 48 povezanih
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 2 satajoš 8 povezanih
Putevi Srbije: Poseban oprez za volanom zbog najavljenog snega, očekuje se do 40 centimetara padavina
Euronews pre 4 satijoš 19 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 8 satijoš 1 povezana