Povezane vesti

Lajčak optimista oko napretka u dijalogu Beograda i Prištine

Beta pre 23 dana
Specijalni izaslanik EU za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak izrazio je optimizam oko napretka u ključnim pitanjima ostvarenih tokom poslednje runde dijaloga na tehničkom nivou. Delegacije Beograda i Prištine, koje su predvodili glavni… »
Lajčak optimista po pitanju dijaloga: Beograd ne beži od obaveza, ali Priština mora da napravi prvi korak

Lajčak optimista po pitanju dijaloga: Beograd ne beži od obaveza, ali Priština mora da napravi prvi korak

Kurir pre 23 dana
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izrazio je optimizam oko napretka u ključnim pitanjima ostvarenih tokom poslednje runde dijaloga na tehničkom nivou. Delegacije Beograda i Prištine, koje su predvodili glavni… »

Novi magazin pre 23 dana
Specijalni izaslanik EU za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak izrazio je optimizam oko napretka u ključnim pitanjima ostvarenih tokom poslednje runde dijaloga na tehničkom nivou. Delegacije Beograda i Prištine, koje su predvodili glavni… »
Lajčak optimista oko napretka u važnim pitanjima dijaloga Kosova i Srbije

Lajčak optimista oko napretka u važnim pitanjima dijaloga Kosova i Srbije

Slobodna Evropa pre 23 dana
Izaslanik Evropske unije (EU) za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak izjavio je da je otimističan u vezi s određenim napretkom postignutim u nekim važnim pitanjima tokom sastanka glavnih pregovarača prošle sedmice u Briselu. Glavni pregovarači… »
Lajčak: Optimista sam kada je reč o napretku u nekim ključnim pitanjima dijaloga

Lajčak: Optimista sam kada je reč o napretku u nekim ključnim pitanjima dijaloga

NIN pre 23 dana
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da na sastanku u Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, 24. oktobra nije došlo do iskoraka kada je reč o implementaciji Sporazuma o normalizaciji iz 2023… »
"Nismo napravili iskorak": Lajčak: Optimista sam kada je reč o napretku u nekim ključnim pitanjima dijaloga Beograda i…

"Nismo napravili iskorak": Lajčak: Optimista sam kada je reč o napretku u nekim ključnim pitanjima dijaloga Beograda i…

Blic pre 23 dana
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da na sastanku u Briselu u okviru dijaloga Beograda i Prištine 24. oktobra nije došlo do iskoraka kada je reč o implementaciji Sporazuma o normalizaciji iz 2023., ali… »

RTV pre 23 dana
BRISEL - Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da na sastanku u Briselu u okviru dijaloga Beograda i Prištine 24. oktobra nije došlo do iskoraka kada je reč o implementaciji Sporazuma o normalizaciji iz… »

Euronews pre 23 dana
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da na sastanku u Briselu u okviru dijaloga Beograda i Prištine 24. oktobra nije došlo do iskoraka kada je reč o implementaciji Sporazuma o normalizaciji iz 2023., ali… »
Lajčak: Optimista sam u pogledu napretka nekih ključnih pitanja u dijalogu Kosova i Srbije

Lajčak: Optimista sam u pogledu napretka nekih ključnih pitanja u dijalogu Kosova i Srbije

Danas pre 24 dana
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak naveo je da je, bez obzira što na poslednjem sastanku u okviru dijaloga nije došlo do pomaka u vezi primene Sporazuma o normalizaciji iz 2023. godine, optimista u pogledu napretka… »

Vesti dana »