Повезане вести

Лајчак оптимиста око напретка у дијалогу Београда и Приштине

Бета 29.10.2024
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Косова и Србије Мирослав Лајчак изразио је оптимизам око напретка у кључним питањима остварених током последње рунде дијалога на техничком нивоу. Делегације Београда и Приштине, које су… »
Лајчак оптимиста по питању дијалога: Београд не бежи од обавеза, али Приштина мора да направи први корак

Лајчак оптимиста по питању дијалога: Београд не бежи од обавеза, али Приштина мора да направи први корак

Курир 29.10.2024
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак изразио је оптимизам око напретка у кључним питањима остварених током последње рунде дијалога на техничком нивоу. Делегације Београда и Приштине, које су… »

Нови магазин 29.10.2024
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Косова и Србије Мирослав Лајчак изразио је оптимизам око напретка у кључним питањима остварених током последње рунде дијалога на техничком нивоу. Делегације Београда и Приштине, које су… »
Лајчак оптимиста око напретка у важним питањима дијалога Косова и Србије

Лајчак оптимиста око напретка у важним питањима дијалога Косова и Србије

Слободна Европа 29.10.2024
Изасланик Европске уније (ЕУ) за дијалог Косова и Србије Мирослав Лајчак изјавио је да је отимистичан у вези с одређеним напретком постигнутим у неким важним питањима током састанка главних преговарача прошле седмице у Бриселу… »
Лајчак: Оптимиста сам када је реч о напретку у неким кључним питањима дијалога

НИН 29.10.2024
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак изјавио је да на састанку у Бриселу, у оквиру дијалога Београда и Приштине, 24. октобра није дошло до искорака када је реч о имплементацији Споразума о… »
"Нисмо направили искорак": Лајчак: Оптимиста сам када је реч о напретку у неким кључним питањима дијалога Београда и Приштине…

"Нисмо направили искорак": Лајчак: Оптимиста сам када је реч о напретку у неким кључним питањима дијалога Београда и Приштине…

Блиц 29.10.2024
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак изјавио је да на састанку у Бриселу у оквиру дијалога Београда и Приштине 24. октобра није дошло до искорака када је реч о имплементацији Споразума о… »

РТВ 29.10.2024
БРИСЕЛ - Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак изјавио је да на састанку у Бриселу у оквиру дијалога Београда и Приштине 24. октобра није дошло до искорака када је реч о имплементацији Споразума о… »

Еуроневс 29.10.2024
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак изјавио је да на састанку у Бриселу у оквиру дијалога Београда и Приштине 24. октобра није дошло до искорака када је реч о имплементацији Споразума о… »
Лајчак: Оптимиста сам у погледу напретка неких кључних питања у дијалогу Косова и Србије

Лајчак: Оптимиста сам у погледу напретка неких кључних питања у дијалогу Косова и Србије

Данас 29.10.2024
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак навео је да је, без обзира што на последњем састанку у оквиру дијалога није дошло до помака у вези примене Споразума о нормализацији из 2023. године… »

Вести дана »