Povezane vesti
"Atmosfera je užarena, može da se ponovi ono što se desilo kad je Tramp izgubio": Ostalo je samo 7 dana do američkih…
Blic pre 31 dana
Ostalo je samo sedam dana do predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama, koji će imati posledice po ceo svet. Predizborna kampanja ove godine bila je jedna od neobičnijih u novijoj američkoj izbornoj istoriji. Demokrate su leto provele… »
Trikoš za "Svet i mi" o izborima u SAD: Atentati na Trampa ne utiču na ishod glasanja, podrška poznatih ima uticaja na…
Insajder pre 31 dana
Stručnjak u oblasti komunikacija Đorđe Trikoš ocenio je u emisiji "Svet i mi" na Insajder televiziji da je u američkoj izbornoj trci, koja je u samom finišu, kandidatkinja demokrata Kamala Haris bila spremnija, kao i da na ishod izbora neće uticati… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 8 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 2 satajoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 8 satijoš 1 povezana