Povezane vesti
"Bila je u vezi sa oženjenim čovekom, radila kao animir dama..." Milica otkrila sve što zna o Sofijinoj prošlosti…
Kurir 29.10.2024
Trudnu Milicu Veličković je njen, već sada bivši verenik, Borislav Terzić Terza, prevario u "Eliti 8" sa Sofijom Janićijević. Milica je sada, gostujući u jednoj emisiji iznela niz informacija koje je dobila u Janićijevičevoj. Ona je tom prilikom… »
"Terza je za mene poginuo, dete mi neće biti socijalni slučaj": Milica Veličković progovorila o svemu, otkrila da je jure…
Blic 28.10.2024
Trudna Milica Veličković, bivša učesnica "Elite", koju je Borislav Terzić Terza prevario pred kamerama rijalitija "Elita 8" sa Sofijom Janićijević, sada je iznela brojne nepoznate detalje. Milica se našalila da ima novog partnera, a zatim… »
Vesti dana »
AP: teško da će se Kremlj uzbuđivati zbog Trampove pretnje novim sankcijama Rusiji
Politika pre 7 satijoš 8 povezanih
Doktor VMA o stanju povređenih u požaru: Jedna osoba na veštačkoj ventilaciji
Telegraf pre 26 minutajoš 5 povezanih
Ugroženo primirje - izraelski brodovi gađali obalu Gaze; Guteres: Iran da se odrekne nuklearnog oružja
RTS pre 10 minutajoš 2 povezane
Tonči Huljić se oglasio povodom veze njegovog sina sa Jelenom Rozgom: "Neću ja da mu ulazim u krevet"
Mondo pre 14 minutajoš 4 povezane