Povezane vesti
"Bila je u vezi sa oženjenim čovekom, radila kao animir dama..." Milica otkrila sve što zna o Sofijinoj prošlosti…
Kurir pre 24 dana
Trudnu Milicu Veličković je njen, već sada bivši verenik, Borislav Terzić Terza, prevario u "Eliti 8" sa Sofijom Janićijević. Milica je sada, gostujući u jednoj emisiji iznela niz informacija koje je dobila u Janićijevičevoj. Ona je tom prilikom… »
"Terza je za mene poginuo, dete mi neće biti socijalni slučaj": Milica Veličković progovorila o svemu, otkrila da je jure…
Blic pre 24 dana
Trudna Milica Veličković, bivša učesnica "Elite", koju je Borislav Terzić Terza prevario pred kamerama rijalitija "Elita 8" sa Sofijom Janićijević, sada je iznela brojne nepoznate detalje. Milica se našalila da ima novog partnera, a zatim… »
Vesti dana »
Strašan sudar na auto-putu Niš - Pirot! Sneg pravi haos širom Srbije, vozilo smrskano (Foto)
Mondo pre 3 satajoš 25 povezanih
Ješić nakon izlaska: Pritvor je nedostojan čoveka, pun je stenica i pretrpan ljudima
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih
"Pozvao me da sednemo sami, tad mi je rekao": Novica Tončev otkrio detalje sa Palmine oproštajne žurke
Mondo pre 18 minutajoš 91 povezana