Povezane vesti

Mihajlović: Beograd trguje pravima kosovskih Srba, sve predato Prištini sem konačne nezavisnosti

Mihajlović: Beograd trguje pravima kosovskih Srba, sve predato Prištini sem konačne nezavisnosti

N1 Info pre 27 dana
Novinar Milivoje Mihajlović izjavio je za N1 da se nad Srbima na Kosovu sprovodi etničko nasilje i da ljudi žive u jednoj vrsti "policijskog časa", gde kosovska policija svakodnevno maltretira građane na ulici. Ocenio je i da Srbija trguje pravima i… »

Novi magazin pre 27 dana
Novinar Milivoje Mihajlović izjavio je za N1 da se nad Srbima na Kosovu sprovodi etničko nasilje i da ljudi žive u jednoj vrsti "policijskog časa", gde kosovska policija svakodnevno maltretira građane na ulici. Ocenio je i da Srbija trguje pravima i… »
"Soba je bila bez kamera, policijski bedževi prekriveni": Pretučeni Srbin iz Severne Mitrovice o proživljenoj torturi: Dok…

"Soba je bila bez kamera, policijski bedževi prekriveni": Pretučeni Srbin iz Severne Mitrovice o proživljenoj torturi: Dok…

Blic pre 27 dana
Miloš Subotić, pravnik iz Kosovske Mitrovice, koji je u subotu javno izneo da je bio žrtva maltretiranja Kosovske policije, napominjući da se i dalje plaši za svoj i život svoje porodice kaže da Srbi na severu svakodnevno prolaze torturu i da je… »
Pravnik iz Kosovske Mitrovice opisuje brutalnost Kosovske policije: Tukli su me u sobi bez kamera, drugi policajci su se…

Pravnik iz Kosovske Mitrovice opisuje brutalnost Kosovske policije: Tukli su me u sobi bez kamera, drugi policajci su se…

Insajder pre 27 dana
Pravnik iz Kosovske Mitrovice Miloš Subotić koji je u subotu javno izneo da je bio žrtva maltretiranja pripadnika Kosovske policije izjavio je da se i dalje plaši za svoj i život svoje porodice, navodeći da je bio izložen "iživljavanju". 'Sve… »
Subotić: Dok su me jedni tukli, drugi policajci su se smejali

Subotić: Dok su me jedni tukli, drugi policajci su se smejali

Novi magazin pre 27 dana
Pravnik iz Kosovske Mitrovice Miloš Subotić koji je u subotu javno izneo da je bio žrtva maltretiranja pripadnika Kosovske policije izjavio je da se i dalje plaši za svoj i život svoje porodice, navodeći da je bio izložen "iživljavanju". "Sve… »
Miloš Subotić iz Severne Mitrovice za Danas: Dok su me tukli u policijskoj stanici, drugi službenici su se smejali, ovo…

Miloš Subotić iz Severne Mitrovice za Danas: Dok su me tukli u policijskoj stanici, drugi službenici su se smejali, ovo…

Danas pre 28 dana
„Ovo ne liči ni na šta, ovo ne liči na život“, poručuje u razgovoru za Danas Miloš Subotić, pravnik iz Kosovske Mitrovice, koji je u subotu javno izneo da je bio žrtva maltretiranja Kosovske policije, napominjući da se i dalje plaši za svoj… »

Vesti dana »