Povezane vesti
Mihajlović: Beograd trguje pravima kosovskih Srba, sve predato Prištini sem konačne nezavisnosti
N1 Info 29.10.2024
Novinar Milivoje Mihajlović izjavio je za N1 da se nad Srbima na Kosovu sprovodi etničko nasilje i da ljudi žive u jednoj vrsti "policijskog časa", gde kosovska policija svakodnevno maltretira građane na ulici. Ocenio je i da Srbija trguje pravima i… »
Mihajlović: Beograd trguje pravima kosovskih Srba, sve predato Prištini sem konačne nezavisnosti
Novi magazin 29.10.2024
Novinar Milivoje Mihajlović izjavio je za N1 da se nad Srbima na Kosovu sprovodi etničko nasilje i da ljudi žive u jednoj vrsti "policijskog časa", gde kosovska policija svakodnevno maltretira građane na ulici. Ocenio je i da Srbija trguje pravima i… »
"Soba je bila bez kamera, policijski bedževi prekriveni": Pretučeni Srbin iz Severne Mitrovice o proživljenoj torturi: Dok…
Blic 29.10.2024
Miloš Subotić, pravnik iz Kosovske Mitrovice, koji je u subotu javno izneo da je bio žrtva maltretiranja Kosovske policije, napominjući da se i dalje plaši za svoj i život svoje porodice kaže da Srbi na severu svakodnevno prolaze torturu i da je… »
Pravnik iz Kosovske Mitrovice opisuje brutalnost Kosovske policije: Tukli su me u sobi bez kamera, drugi policajci su se…
Insajder 29.10.2024
Pravnik iz Kosovske Mitrovice Miloš Subotić koji je u subotu javno izneo da je bio žrtva maltretiranja pripadnika Kosovske policije izjavio je da se i dalje plaši za svoj i život svoje porodice, navodeći da je bio izložen "iživljavanju". 'Sve… »
Subotić: Dok su me jedni tukli, drugi policajci su se smejali
Novi magazin 29.10.2024
Pravnik iz Kosovske Mitrovice Miloš Subotić koji je u subotu javno izneo da je bio žrtva maltretiranja pripadnika Kosovske policije izjavio je da se i dalje plaši za svoj i život svoje porodice, navodeći da je bio izložen "iživljavanju". "Sve… »
Miloš Subotić iz Severne Mitrovice za Danas: Dok su me tukli u policijskoj stanici, drugi službenici su se smejali, ovo…
Danas 28.10.2024
„Ovo ne liči ni na šta, ovo ne liči na život“, poručuje u razgovoru za Danas Miloš Subotić, pravnik iz Kosovske Mitrovice, koji je u subotu javno izneo da je bio žrtva maltretiranja Kosovske policije, napominjući da se i dalje plaši za svoj… »
Vesti dana »
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
"Želim sastanak sa Putinom i Zelenskim": Tramp sledeće nedelje sa predsednikom Ukrajine
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Srbi iz Srbije ne mogu organizovano autobusom da dođu da glasaju na Kosovu bez dozvole
Danas pre 7 satijoš 1 povezana