Povezane vesti
Predavanje Žarka Trebješanina u Svečanoj sali Univerziteta
InfoKG 29.10.2024
U okviru ciklusa tribina „Ja, psihoterapija i religija“ u čast 100 godina od rođenja akademika Vladete Jerotića, u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, sutra od 19 časova, predavanje pod nazivom „Jerotićev doprinos povezivanju psihologije… »
Žarko Trebješanin održaće predavanje „Jerotićev doprinos povezivanju psihologije i religije“
Glas Šumadije 29.10.2024
Prof. dr Žarko Trebješanin održaće predavanje „Jerotićev doprinos povezivanju psihologije i religije“, u sredu, 30. oktobra u 19 sati u svečnoj sali Univerziteta u Kragujevcu. U okviru ciklusa tribina nazivom „Ja, psihoterapija i religija“… »
Predavanje Žarka Trebješanina u Svečanoj sali Univerziteta
InfoKG 29.10.2024
U okviru ciklusa tribina „Ja, psihoterapija i religija“ u čast 100 godina od rođenja akademika Vladete Jerotića, u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, sutra od 19 časova, predavanje pod nazivom „Jerotićev doprinos povezivanju psihologije… »
Vesti dana »

Protest neformalnih mreža prosvetnih radnika "Sindikati ili ste uz nas ili bez nas"
Euronews pre 52 minutajoš 6 povezanih

Novi trampovi propisi bez izuzeća: Povećanje američkih carina na čelik i aluminijum stupilo na snagu
Kurir pre 2 satajoš 42 povezane

Skup u Nišu povodom godišnjice ubistva Đinđića: „Ovo je dan kada je pre 22 godine umro pokušaj demokratije u Srbiji“
N1 Info pre 40 minutajoš 28 povezanih

Analitičar Željko Raljić za Insajder: Funkcioneri Republike Srpske ne mogu biti iznad zakona
Insajder pre 28 minutajoš 38 povezanih