Povezane vesti
Predavanje Žarka Trebješanina u Svečanoj sali Univerziteta
InfoKG 29.10.2024
U okviru ciklusa tribina „Ja, psihoterapija i religija“ u čast 100 godina od rođenja akademika Vladete Jerotića, u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, sutra od 19 časova, predavanje pod nazivom „Jerotićev doprinos povezivanju psihologije i religije“… »
Žarko Trebješanin održaće predavanje „Jerotićev doprinos povezivanju psihologije i religije“
Glas Šumadije 29.10.2024
Prof. dr Žarko Trebješanin održaće predavanje „Jerotićev doprinos povezivanju psihologije i religije“, u sredu, 30. oktobra u 19 sati u svečnoj sali Univerziteta u Kragujevcu. U okviru ciklusa tribina nazivom „Ja, psihoterapija i religija“ koji Centar za… »
Predavanje Žarka Trebješanina u Svečanoj sali Univerziteta
InfoKG 29.10.2024
U okviru ciklusa tribina „Ja, psihoterapija i religija“ u čast 100 godina od rođenja akademika Vladete Jerotića, u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, sutra od 19 časova, predavanje pod nazivom „Jerotićev doprinos povezivanju psihologije i religije“… »
Vesti dana »

Lideri zelenih u EP: EU da razmotri finansiranje Srbije, Vučićeva politika ugrožava integritet Unije
Beta pre 36 minutajoš 19 povezanih

(Video) Trenutak kad je snažan zemljotres pogodio Grčku! Preplašeni ljudi spavali napolju, serija potresa na ovom ostrvu: "Prvi put smo to osetili"
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih

Džeki Čen biće ambasador izložbe Ekspo 2027 u Beogradu, sastao se sa Vučićem /foto/
Sputnik pre 26 minutajoš 12 povezanih