Povezane vesti

Mišel Fajfer se stidi ovog filma: "Mrzim ga, bila sam neiskusna"

Mišel Fajfer se stidi ovog filma: "Mrzim ga, bila sam neiskusna"

B92 pre 27 dana
Mišel Fajfer, glumica koja je ostavila neizbrisiv trag u filmskoj industriji još od 1980-ih, proslavila se ulogama u filmovima kao što su "Lice s ožiljkom", "Veštice iz Istvika" i "Opasne veze". Do kraja te decenije bila je među najtraženijim… »
"Bila sam mlada i neiskusna": Mišel Fajfer je i dalje sramota zbog ove uloge, da može izbrisala bi taj film iz sećanja

"Bila sam mlada i neiskusna": Mišel Fajfer je i dalje sramota zbog ove uloge, da može izbrisala bi taj film iz sećanja

Blic pre 27 dana
Mišel Fajfer, glumica koja je ostavila neizbrisiv trag u filmskoj industriji još od 1980-ih, proslavila se ulogama u filmovima kao što su "Scarface", "Witches from Eastwick" i "Dangerous Liaisons". Do kraja te decenije bila je među najtraženijim… »
Ovo je jedini film koga se Mišel Fajfer stidi

Ovo je jedini film koga se Mišel Fajfer stidi

Danas pre 27 dana
Mišel Fajfer je mnogima asocijacija na zlatne godine Holivuda i njene uloge su uglavnom voljene i rado reprizirane na mnogim televizijama. Između ostalih, Mišel Fajfer je slavu stekla u filmovima Lice sa ožiljkom, Veštice iz Istvika i Opasne veze… »
Film kojeg se Mišel Fajfer stidi: „Snimila sam ga zbog neiskustva“

Film kojeg se Mišel Fajfer stidi: „Snimila sam ga zbog neiskustva“

N1 Info pre 28 dana
Mišel Fajfer, glumica koja je ostavila neizbrisiv trag u filmskoj industriji od 1980-ih, proslavila se ulogama u filmovima kao što su Lice sa ožiljkom, Veštice iz Istkvika i Opasne veze. Do kraja te decenije bila je među najtraženijim glumicama u… »

Vesti dana »