Povezane vesti

Mišel Fajfer se stidi ovog filma: "Mrzim ga, bila sam neiskusna"

Mišel Fajfer se stidi ovog filma: "Mrzim ga, bila sam neiskusna"

B92 29.10.2024
Mišel Fajfer, glumica koja je ostavila neizbrisiv trag u filmskoj industriji još od 1980-ih, proslavila se ulogama u filmovima kao što su "Lice s ožiljkom", "Veštice iz Istvika" i "Opasne veze". Do kraja te decenije bila je među najtraženijim… »
"Bila sam mlada i neiskusna": Mišel Fajfer je i dalje sramota zbog ove uloge, da može izbrisala bi taj film iz sećanja

"Bila sam mlada i neiskusna": Mišel Fajfer je i dalje sramota zbog ove uloge, da može izbrisala bi taj film iz sećanja

Blic 29.10.2024
Mišel Fajfer, glumica koja je ostavila neizbrisiv trag u filmskoj industriji još od 1980-ih, proslavila se ulogama u filmovima kao što su "Scarface", "Witches from Eastwick" i "Dangerous Liaisons". Do kraja te decenije bila je među najtraženijim… »
Ovo je jedini film koga se Mišel Fajfer stidi

Ovo je jedini film koga se Mišel Fajfer stidi

Danas 29.10.2024
Mišel Fajfer je mnogima asocijacija na zlatne godine Holivuda i njene uloge su uglavnom voljene i rado reprizirane na mnogim televizijama. Između ostalih, Mišel Fajfer je slavu stekla u filmovima Lice sa ožiljkom, Veštice iz Istvika i Opasne veze… »
Film kojeg se Mišel Fajfer stidi: „Snimila sam ga zbog neiskustva“

Film kojeg se Mišel Fajfer stidi: „Snimila sam ga zbog neiskustva“

N1 Info 29.10.2024
Mišel Fajfer, glumica koja je ostavila neizbrisiv trag u filmskoj industriji od 1980-ih, proslavila se ulogama u filmovima kao što su Lice sa ožiljkom, Veštice iz Istkvika i Opasne veze. Do kraja te decenije bila je među najtraženijim glumicama u… »

Vesti dana »