Povezane vesti
Mišel Fajfer se stidi ovog filma: "Mrzim ga, bila sam neiskusna"
B92 pre 27 dana
Mišel Fajfer, glumica koja je ostavila neizbrisiv trag u filmskoj industriji još od 1980-ih, proslavila se ulogama u filmovima kao što su "Lice s ožiljkom", "Veštice iz Istvika" i "Opasne veze". Do kraja te decenije bila je među najtraženijim… »
"Bila sam mlada i neiskusna": Mišel Fajfer je i dalje sramota zbog ove uloge, da može izbrisala bi taj film iz sećanja
Blic pre 27 dana
Mišel Fajfer, glumica koja je ostavila neizbrisiv trag u filmskoj industriji još od 1980-ih, proslavila se ulogama u filmovima kao što su "Scarface", "Witches from Eastwick" i "Dangerous Liaisons". Do kraja te decenije bila je među najtraženijim… »
Ovo je jedini film koga se Mišel Fajfer stidi
Danas pre 27 dana
Mišel Fajfer je mnogima asocijacija na zlatne godine Holivuda i njene uloge su uglavnom voljene i rado reprizirane na mnogim televizijama. Između ostalih, Mišel Fajfer je slavu stekla u filmovima Lice sa ožiljkom, Veštice iz Istvika i Opasne veze… »
Film kojeg se Mišel Fajfer stidi: „Snimila sam ga zbog neiskustva“
N1 Info pre 28 dana
Mišel Fajfer, glumica koja je ostavila neizbrisiv trag u filmskoj industriji od 1980-ih, proslavila se ulogama u filmovima kao što su Lice sa ožiljkom, Veštice iz Istkvika i Opasne veze. Do kraja te decenije bila je među najtraženijim glumicama u… »
Vesti dana »
Tramp potvrdio: Jedna od prvih mera biće povećanje carina na proizvode iz Kine, Kanade i Meksika
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
Meloun isprozivao tim i Jokića, Srbin odgovorio: Evo šta je poručio treneru! (video)
Hot sport pre 42 minutajoš 13 povezanih
Lazović: Na jučerašnjoj sednici Skupštine videla se kriza u kojoj se država nalazi
Novi magazin pre 41 minutajoš 7 povezanih
Brnabić: Dan za glasanje najverovatnije sutra, šteta koja je napravljena u Skupštini će koštati dosta
NIN pre 1 satjoš 6 povezanih
Brnabić: Opozicija hoće građanski rat, incident u Skupštini je najavljen unapred
Radio 021 pre 1 satjoš 6 povezanih