Povezane vesti

Doživela sam nasilje, imala sam pomoć psihologa: Anica Lazić prvi put o paklu kroz koji je prošla zbog Ristovskog

Doživela sam nasilje, imala sam pomoć psihologa: Anica Lazić prvi put o paklu kroz koji je prošla zbog Ristovskog

Story pre 26 dana
Anica Lazić o vezi sa Ristovskim govorila je otvoreno tokom gostovanja na TV Prva. Osim o početku njihove ljubavne priče, mlada glumica govorila je i o poteškoćama sa kojima se suočila kada je javnost saznala za njihovu vezu. - Lazar i ja smo se… »
„Sreli smo se, pogledali i zagrlili“: Anica Lazić detaljno ispričala kako je počela njena veza sa 39 godina starijim…

„Sreli smo se, pogledali i zagrlili“: Anica Lazić detaljno ispričala kako je počela njena veza sa 39 godina starijim…

Nova pre 27 dana
: Anica Lazić i Lazar Ristovski već dugo su na meti komentara zbog velike razlike u godinama, ali mlada glumica tvrdi da se ljubav dogodila "na prvi pogled". Njih dvoje su već nekoliko meseci u ljubavi, koju više ne kriju, uprkos negativnim reakcija… »
"Sreli smo se, pogledali nekoliko sekundi, a onda smo se zagrlili pa pričali satima": Anica Lazić prvi put javno o odnosu sa…

"Sreli smo se, pogledali nekoliko sekundi, a onda smo se zagrlili pa pričali satima": Anica Lazić prvi put javno o odnosu sa…

Blic pre 27 dana
Glumac Lazar Ristovski u vezi je sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić, sa kojom je romansu otpočeo nakon razvoda od Danice Ristovski. Anica je sada u jednoj emisiji, pričala kako su se ona i Lazar upoznali i kako je počela njihova ljubav… »
"Gledali smo se, zagrlili i pričali satima" 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog otkrila kako je počela romansa s…

"Gledali smo se, zagrlili i pričali satima" 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog otkrila kako je počela romansa s…

Kurir pre 27 dana
Glumac Lazar Ristovski je nakon razvoda od dugogodišnje supruge Danice Ristovski sreću našao kraj 39 godina mlađe Anice Lazić. - Lazar i ja smo se upoznali bez ikakvog posrednika, tu je posrednik jedino bio Bog. Mi smo se sreli u Beogradu, pogledali… »
Anica otkrila kako ju je smuvao 39 godina stariji Ristovski: Uradio je jedno, a ona se zaljubila iste sekunde

Anica otkrila kako ju je smuvao 39 godina stariji Ristovski: Uradio je jedno, a ona se zaljubila iste sekunde

Mondo pre 27 dana
Mlada glumica je otkrila da su tokom prvog susreta pričali satima, ali i da je zbog veze trpela internet nasilje. Veza Anice Lazić i 39 godina starijeg proslavljenog glumca Lazara Ristovskog podigla je ogromnu prašinu u javnosti. Mnogima je razlika u… »

Vesti dana »