Povezane vesti
"Dobićete otkaz na ovoj televiziji još danas" Okršaj Vedrane Rudan i voditeljke uživo: Mislila sam da ste još jedna…
Kurir pre 23 dana
Književnica Vedrana Rudan često je zbog britkog jezika ulazila u sukobe sa voditeljkama, a sa Irinom Vukotić imala je jednu veoma nesvakidašnju situaciju. Jednom prilikom, Vedrana Rudan gostovala je u jutarnjem programu televizije Prva, a jedna od… »
"Mislim da ćete već danas dobiti otkaz na televiziji": Irina Vukotić šokirala Vedranu Rudan svojim postupkom: "Mislila sam…
Blic pre 24 dana
Književnica Vedrana Rudan često je zbog britkog jezika ulazila u sukobe sa voditeljkama, a sa Irinom Vukotić imala je jednu veoma nesvakidašnju situaciju. Jednom prilikom, Vedrana Rudan gostovala je u jutarnjem programu televizije Prva, a jedna od… »
Vesti dana »
Orban najavio da će pozvati Netanjahua u Mađarsku, dan nakon naloga za hapšenje MKS-a
Beta pre 40 minutajoš 47 povezanih
''Povratak otpisanih'' - ''Ludnica'' ispred Partizanovog autobusa, a tek kad se Željko pojavio...
Sportske.net pre 1 satjoš 33 povezane
"Ovo je Putinova direktna poruka Americi i Britaniji": Rusija ispalila novu raketu na Ukrajinu: "Crvena linija je pređena"
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Tri nedelje od nesreće na Železničkoj stanici: Kordoni, blokade, hapšenja i pitanja o pravdi
Radio 021 pre 22 minutajoš 19 povezanih