Povezane vesti
Šta biste rekli nekome ko vas pita "Da li si za jednu ponesušu" ako vas zbog njega obuzima "susramlje"?
Telegraf 29.10.2024
Preporučujemo. "Ja sam ti usebljiva osoba", "Nas dvoje smo jednokolenići", "Vidi ovog staroženju"....Pitate vi sad, o čemu ovi ljudi pričaju?! E pa nismo mi izmislili te čudnovate pojmove, već jezikoljupci širom planete. Da, da, u pitanju je ista priča… »
Vragoslavlje, sramohod, ponesuša: Bira se najbolja nova srpka reč, ovo je 26 predloga
Radio 021 29.10.2024
Sajt "Mala biblioteka" iz Londona i ove godine organizovao je izbor za "Najbolju novu srpsku reč", a u uži izbor ušlo je 26, od ukupno 661 predloga koji su dobili od jezikoljubaca širom sveta. U toku je javno glasanje za predložene reči koje su u užem… »
Vesti dana »
Predsednik Saveta REM-a: Jedan od prvih poslova regulatora biće praćenje medija tokom predizborne kampanje
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih
Milovan Milivojević podneo molbu Vučiću: Ne mogu da odem iz te proklete fabrike, a ne ostavim sliku sina na mestu gde je stradao
Nova pre 25 minutajoš 7 povezanih
Potpisan ugovor o Đerdapu 3 između Ministarstva energetike i Instituta „Jaroslav Černi“
Danas pre 35 minutajoš 12 povezanih
Pregovori SAD i Irana u Njujorku i uslovi za Ormuski moreuz
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 10 povezanih