Povezane vesti

Željko Obradović se osvrnuo na negativne komentare navijača: "Sačuvaj Bože da ja..."

Željko Obradović se osvrnuo na negativne komentare navijača: "Sačuvaj Bože da ja..."

Telegraf pre 24 dana
Preporučujemo. Košarkaši Partizana u sredu u hali "Aleksandar Nikolić" igraju utakmicu šestog kola Evrolige protiv Monaka. Crno-beli zbog zauzetosti Beogradske arene moraju da igraju meč u hali daleko manjeg kapaciteta. Ekipa Monaka je po mišljenju… »
"Mislim da ih je bilo 500, ali se i dalje moglo osetiti": Ajzea Majk govorio o Grobarima i najavio Monako

"Mislim da ih je bilo 500, ali se i dalje moglo osetiti": Ajzea Majk govorio o Grobarima i najavio Monako

Telegraf pre 24 dana
Preporučujemo. Hala "Aleksandar Nikolić" će ugostiti meč šestog kola Evrolige između Partizana i Monaka usled zauzetosti Beogradske arene, u kojoj traju pripreme za predstojeći teniski Belgrade Open. Tim iz Kneževine je posle poslednja tri meča… »
Povrede kroje tim Željku Obradoviću: Plej i centar bolesni, zna se tačno ko napada Monako!

Povrede kroje tim Željku Obradoviću: Plej i centar bolesni, zna se tačno ko napada Monako!

Mondo pre 24 dana
Željko Obradović ima samo jednu dilemu pred meč sa Monakom. Košarkaši Partizana će u sredu od 20:45 u "Pioniru" igrati protiv Monaka, a po svemu sudeći već sada je skoro pa poznat tim crno-belh za taj meč. Ajzea Majk se vratio u sastav, Brendon… »
Petrušev otkrio kako se dogovorio sa Zvezdom, pa poručio: "Još se nisu slegle emocije, Pionir je moja kuća"

Petrušev otkrio kako se dogovorio sa Zvezdom, pa poručio: "Još se nisu slegle emocije, Pionir je moja kuća"

Telegraf pre 24 dana
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u sredu od 19.00 ekipi Žalgirisa u okviru šestog kola Evrolige. Tim povodom, crveno-beli su odradili poslednji trening pred put u Kaunas, a očekivanja pred meč izneo je povratnik među crveno-bele… »
Obradović otkrio izuzetno bitne informacije: Jedan ključni igrač neočekivano van sastava, drugi ekspresno spreman nakon…

Obradović otkrio izuzetno bitne informacije: Jedan ključni igrač neočekivano van sastava, drugi ekspresno spreman nakon…

Hot sport pre 24 dana
Jasan je Žoc! U sredu na svom privremenom domaćem terenu u Pioniru Partizan dočekuje Monako gde želi da se vrati na pobednički put. Željko Obradović otkrio je dobre i loše vesti za Grobare. – Juče nije trenirao Frank jer se osećao loše… »
Glavobolja za Žoca pred Monako: Košarkaš se povredio na treningu uoči utakmice!

Glavobolja za Žoca pred Monako: Košarkaš se povredio na treningu uoči utakmice!

Telegraf pre 24 dana
Preporučujemo. Košarkaši Partizana u sredu u hali "Aleksandar Nikolić" igraju meč protiv Monaka u šestom kolu Evrolige, a trener Željko Obradović uoči susreta ima razloga za brigu. Ne samo da je rival tim koji je već neko vreme na okupu, već… »
Dobra vest za navijače Partizana: Karlik Džons u punom treningu, pogledajte kako cepa mrežice

Dobra vest za navijače Partizana: Karlik Džons u punom treningu, pogledajte kako cepa mrežice

Telegraf pre 24 dana
Preporučujemo. Košarkaši Partizana dočekaće ekipu Monaka u sredu od 20.45, u okviru šestog kola Evrolige. Ovaj susret će se igrati u hali "Aleksandar Nikolić", s obzirom na zauzetost Beogradske arene, a tim povodom crno-beli su odradili poslednji… »
Vašington i Karlik šutirali trojke s pola na kraju treninga, Duejn ga razbio pa zakucao “vetrenjaču”

Vašington i Karlik šutirali trojke s pola na kraju treninga, Duejn ga razbio pa zakucao “vetrenjaču”

Telegraf pre 24 dana
Preporučujemo. Košarkaši Partizana dočekaće u sredu od 20.45 ekipu Monaka, u okviru šestog kola Evrolige. Ovaj meč biće odigran u hali 2Aleksandar Nikolić", s obzirom na to da je Beogradska arena zauzeta, a tim povodom, crno-beli su odradili i… »
Bonga otkrio šta crno-beli moraju da urade protiv Monaka, pa pomenuo atmosferu: "Čuo sam..."

Bonga otkrio šta crno-beli moraju da urade protiv Monaka, pa pomenuo atmosferu: "Čuo sam..."

Telegraf pre 24 dana
Preporučujemo. Košarkaši Partizana će u sredu od 20.45 dočekati ekipu Monaka, u okviru šestog kola Evrolige. Tim povodom, crno-beli su odradili i poslednji trening u dvorani "Aleksandar Nikolić", a očekivanja pred meč izneo je i Isak Bonga. -… »
Pitali smo ChatGPT za ishod meča Zvezde i Žalgirisa: Da li ovaj odgovor može da raduje navijače crveno-belih?

Pitali smo ChatGPT za ishod meča Zvezde i Žalgirisa: Da li ovaj odgovor može da raduje navijače crveno-belih?

Telegraf pre 24 dana
Preporučujemo. Pred košarkašima Crvene zvezde stoji gostovanje u Litvaniji ekipi Žalgirisa, a upitali smo ChatGPT šta očekuje da bi moglo da se dogodi u sredu od 19 časova u sklopu šestog kola Evrolige. Veštačka inteligencija tvrdi da će biti… »

Vesti dana »