Povezane vesti
Dodik: Ne radim protiv BiH, radim za Republiku Srpsku
Politika 29.10.2024
BANjALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da nikada nije krio da nije zaljubljenik u BiH, ali i da je i ne mrzi i istakao da on ne radi za BiH, već za Republiku Srpsku. On je na svom Iks nalogu istakao da se „bošnjački… »
Dodik: Od mojih dobrih odnosa s Rusijom najveću korist imaju građani Sarajeva
Pravda 29.10.2024
"Vi radite protiv BiH, jer radite protiv Republike Srpske. Ja sam za EU, a vi na nekoliko desetina kilometara od granice EU držite naoružane islamiste i vehabije", naveo je predsednik Srpske Milorad Dodik. Nikada nisam krio da nisam zaljubljenik u BiH… »
Dodik poručuje: Ne radim protiv BiH, radim za Republiku Srpsku
Večernje novosti 29.10.2024
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da nikada nije krio da nije zaljubljenik u BiH, ali i da je i ne mrzi i istakao da on ne radi za BiH, već za Republiku Srpsku. SRNA On je na svom Iks nalogu istakao da se "bošnjački političari… »
Vesti dana »
Sudar automobila i skutera, kontejneri prevrnuti, delovi rasuti po putu
Moj Novi Sad pre 19 minutajoš 27 povezanih
Tužilac iz Kruševca rekao da je direktor BIA držao sastanak sa glavnim tužiocima pred ponovljeno glasanje za VST, Dolovac potvrdila njegove reči (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 14 povezanih
Udruženja tvrde da je vlast ubacila ljude u njihove redove da bi razbila proteste poljoprivrednike
Beta pre 12 satijoš 19 povezanih
Proglašena lista "Glas mladih opštine Kula“, građani ih sačekali i pružili podršku ispred opštine
Nova pre 3 satajoš 27 povezanih