Povezane vesti
Šapić novinaru N1: Nemojte da lišavate ljude moje gluposti (VIDEO)
N1 Info pre 28 dana
Na konferenciji za novinare gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića ponovo je došlo do njegove rasprave sa novinarom N1 Mladenom Savatovićem, kojeg je, zajedno sa ostalim novinarima N1, na prethodnoj konferenciji vređao, nazivajući ih… »
„Nemojte da lišavate ljude moje gluposti“: Šapić posavetovao novinare N1
Nova pre 28 dana
: Na konferenciji za novinare gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića ponovo je došlo do njegove rasprave sa novinarom N1 Mladenom Savatovićem, kojeg je, zajedno sa ostalim novinarima N1, na prethodnoj konferenciji vređao, nazivajući ih… »
Šapić novinaru N1: Nemojte da lišavate ljude moje gluposti
Novi magazin pre 28 dana
Na konferenciji za novinare gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića ponovo je došlo do njegove rasprave sa novinarom N1 Mladenom Savatovićem, kojeg je, zajedno sa ostalim novinarima N1, na prethodnoj konferenciji vređao, nazivajući ih… »
Šta za Šapića znači reč „hohštapler“?
Danas pre 28 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da ne zna zašto je nekog uvredilo to što je na prethodnoj konferenciji novinare nazvao hohštaplerima. Ukazao je da je to nemački izraz koji opisuje ukratko nešto za šta bi mu trebalo više reči da… »
Vesti dana »
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Dačić: Na Čukarici otkrivena 52 iregularna migranta svi su bili na jednoj adresi
Blic pre 4 satijoš 1 povezana