Повезане вести
Деманти Исака Квабена: "Вождовац није расистички клуб"
Б92 29.10.2024
Поводом информација које су током дана изашле у јавност, огласио се Исак Квабена Артур и демантовао да је у Вождовцу био расистички третиран. Његову изјаву преносимо у целости. "Пажњу ми је привукао чланак о мом времену… »
Српски клуб оптужен за расизам, поменути и Звезда и Партизан: "Сви би добили чист, а ја прљав дрес"
Б92 29.10.2024
Из Гане, преко Швајцарске, све до Србије, стигле су критике на рачун фудбалског клуба Вождовац. Упутио их је доскорашњи фудбалер тог клуба Исак Квабена Артур. Млади везни фудбалер је летос напустио Србију и преселио се у Базел… »
"Нисам оптужио Вождовац за расизам, то је лаж": Огласио се фудбалер из Гане чије су речи измишљене
Мондо 29.10.2024
Огласио се бивши фудбалер Вождовца и истакао да није истина да је било расизма док је играо за "змајеве". Медији у Гани објавили су интервју са бившим фудбалером Вождовца Исаком Квабеном Артуром (19) у коме се пожалио да је имао… »
Огласио се Вождовац: "Реч расизам не постоји у речнику и пословању клуба"
Б92 29.10.2024
ФК Вождовац огласио се саопштењем након оптужби доскорашњег фудбалера тог клуба Исака Квабена Артура. Млади везни фудбалер је летос напустио Србију и преселио се у Базел, а одатле на позајмицу у Шафхаузен одакле је за медиј из… »
Истина о српском гостопримству: Афрички фудбалер појаснио како је то "расно дискриминисан у Београду"
Вечерње новости 29.10.2024
Исак Квабена Артур, бивши фудбалер Вождовца, демантовао је тврдње да је током давања интервјуа за један страни медиј рекао како је расно био дискриминисан док је играо за београдски клуб. Фото: Тањуг "Новости" вам у целости… »
"Мени дају прљав дрес, а остали добију чист": Нова бура у српском фудбалу због расизма, клуб се огласио
Мондо 29.10.2024
Бивши фудбалер Вождовца оптужио клуб за расизам, а недуго потом стигло је и саопштење "Змајева". Бивши фудбалер Вождовца Исак Квабена Артур (19) пожалио се медијима у родној Гани да је имао врло лоше искуство у Србији. Пре свега… »
Сви добију чист дрес, а ја... Болесне оптужбе бившег фудбалера београдског клуба
Вечерње новости 29.10.2024
Исак Квабена Артур изнео је жестоке оптужбе на рачун свог бившег клуба Вождовца. Фото: ФК Вождовац/Инстаграм Млади фудбалер из Гане напустио је "змајеве" и отишао у Швајцарску где тренутно наступа за Шафхаузен. У разговору за… »
Вести дана »
Сличан сценарио као у прошлом мечу: Новак Ђоковић у полуфиналу Атине
Данас пре 46 минутајош 2 повезане