Povezane vesti

Demanti Isaka Kvabena: "Voždovac nije rasistički klub"

Demanti Isaka Kvabena: "Voždovac nije rasistički klub"

B92 pre 27 dana
Povodom informacija koje su tokom dana izašle u javnost, oglasio se Isak Kvabena Artur i demantovao da je u Voždovcu bio rasistički tretiran. Njegovu izjavu prenosimo u celosti. "Pažnju mi je privukao članak o mom vremenu provedenom u Srbiji, u FK… »
Srpski klub optužen za rasizam, pomenuti i Zvezda i Partizan: "Svi bi dobili čist, a ja prljav dres"

Srpski klub optužen za rasizam, pomenuti i Zvezda i Partizan: "Svi bi dobili čist, a ja prljav dres"

B92 pre 27 dana
Iz Gane, preko Švajcarske, sve do Srbije, stigle su kritike na račun fudbalskog kluba Voždovac. Uputio ih je doskorašnji fudbaler tog kluba Isak Kvabena Artur. Mladi vezni fudbaler je letos napustio Srbiju i preselio se u Bazel, a odatle na pozajmicu… »
Oglasio se Voždovac: "Reč rasizam ne postoji u rečniku i poslovanju kluba"

Oglasio se Voždovac: "Reč rasizam ne postoji u rečniku i poslovanju kluba"

B92 pre 27 dana
FK Voždovac oglasio se saopštenjem nakon optužbi doskorašnjeg fudbalera tog kluba Isaka Kvabena Artura. Mladi vezni fudbaler je letos napustio Srbiju i preselio se u Bazel, a odatle na pozajmicu u Šafhauzen odakle je za medij iz domovine "Puls"… »
"Nisam optužio Voždovac za rasizam, to je laž": Oglasio se fudbaler iz Gane čije su reči izmišljene

"Nisam optužio Voždovac za rasizam, to je laž": Oglasio se fudbaler iz Gane čije su reči izmišljene

Mondo pre 27 dana
Oglasio se bivši fudbaler Voždovca i istakao da nije istina da je bilo rasizma dok je igrao za "zmajeve". Mediji u Gani objavili su intervju sa bivšim fudbalerom Voždovca Isakom Kvabenom Arturom (19) u kome se požalio da je imao vrlo loše iskustvo u… »
Istina o srpskom gostoprimstvu: Afrički fudbaler pojasnio kako je to "rasno diskriminisan u Beogradu"

Istina o srpskom gostoprimstvu: Afrički fudbaler pojasnio kako je to "rasno diskriminisan u Beogradu"

Večernje novosti pre 27 dana
Isak Kvabena Artur, bivši fudbaler Voždovca, demantovao je tvrdnje da je tokom davanja intervjua za jedan strani medij rekao kako je rasno bio diskriminisan dok je igrao za beogradski klub. Foto: Tanjug "Novosti" vam u celosti prenose saopštenje ovog… »
"Meni daju prljav dres, a ostali dobiju čist": Nova bura u srpskom fudbalu zbog rasizma, klub se oglasio

"Meni daju prljav dres, a ostali dobiju čist": Nova bura u srpskom fudbalu zbog rasizma, klub se oglasio

Mondo pre 27 dana
Bivši fudbaler Voždovca optužio klub za rasizam, a nedugo potom stiglo je i saopštenje "Zmajeva". Bivši fudbaler Voždovca Isak Kvabena Artur (19) požalio se medijima u rodnoj Gani da je imao vrlo loše iskustvo u Srbiji. Pre svega je istakao da se… »
Svi dobiju čist dres, a ja... Bolesne optužbe bivšeg fudbalera beogradskog kluba

Svi dobiju čist dres, a ja... Bolesne optužbe bivšeg fudbalera beogradskog kluba

Večernje novosti pre 27 dana
Isak Kvabena Artur izneo je žestoke optužbe na račun svog bivšeg kluba Voždovca. Foto: FK Voždovac/Instagram Mladi fudbaler iz Gane napustio je "zmajeve" i otišao u Švajcarsku gde trenutno nastupa za Šafhauzen. U razgovoru za tamošnji "Puls"… »

Vesti dana »