Povezane vesti
Paunović: Moj stav ne utiče na poziciju Šapića, nema krize vlasti u Beogradu
NIN 29.10.2024
Šefica poslaničkog kluba Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović izjavila je danas da ne postoji kriza vlasti u Beogradu zbog njene ranije izjave da se možda kaje što je ta stranka podržala izbor Aleksandra Šapića za gradonačelnika… »
Paunović: Nema krize vlasti u Beogradu, moj stav ne utiče na poziciju Šapića
Euronews 29.10.2024
Šefica poslaničkog kluba Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović izjavila je danas da ne postoji kriza vlasti u Beogradu zbog njene ranije izjave da se možda kaje što je ta stranka podržala izbor Aleksandra Šapića za gradonačelnika… »
Paunović: Moje i Ružićevo mišljenje o Šapiću neće ugroziti gradsku vlast, niti poljuljati
N1 Info 29.10.2024
Potpredsednica Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović je na konferenciji za novinare ocenila da njeno mišljenje i mišljenje njenog stranačkog kolege Branka Ružića, nezadovoljnih radom gradonačelnika Beograda… »
Paunović: Moje i Ružićevo mišljenje o Šapiću neće ugroziti gradsku vlast, niti poljuljati
Novi magazin 29.10.2024
Potpredsednica Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović je na konferenciji za novinare ocenila da njeno mišljenje i mišljenje njenog stranačkog kolege Branka Ružića, nezadovoljnih radom gradonačelnika Beograda… »
Snežana Paunović: Ivica Dačić ima pravo da deluje kao korektivni faktor
Danas 29.10.2024
Izvršni odbor Socijalističke partije Srbije će se direktno uključiti u rad poslaničke grupe SPS, saopštila je Snežana Paunović, poslanica i predsednica poslaničkog kluba SPS, i potredsednica Narodne skupštine, navodeći da će zajednički raditi… »
Vesti dana »
Vučić i kineski ambasador prisustvovali ispraćaju prvog direktnog leta kompanije Er Srbija za Šangaj
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih
Kurti sa zvaničnikom SAD Vermom o unapređenju odnosa i dijalogu sa Srbijom
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Održan protest podrške studentima i srednjoškolcima u Gornjem Milanovcu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana