Povezane vesti

Paunović: Moj stav ne utiče na poziciju Šapića, nema krize vlasti u Beogradu

Paunović: Moj stav ne utiče na poziciju Šapića, nema krize vlasti u Beogradu

NIN pre 27 dana
Šefica poslaničkog kluba Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović izjavila je danas da ne postoji kriza vlasti u Beogradu zbog njene ranije izjave da se možda kaje što je ta stranka podržala izbor Aleksandra Šapića za gradonačelnika… »
Paunović: Nema krize vlasti u Beogradu, moj stav ne utiče na poziciju Šapića

Paunović: Nema krize vlasti u Beogradu, moj stav ne utiče na poziciju Šapića

Euronews pre 27 dana
Šefica poslaničkog kluba Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović izjavila je danas da ne postoji kriza vlasti u Beogradu zbog njene ranije izjave da se možda kaje što je ta stranka podržala izbor Aleksandra Šapića za gradonačelnika… »
Paunović: Moje i Ružićevo mišljenje o Šapiću neće ugroziti gradsku vlast, niti poljuljati

Paunović: Moje i Ružićevo mišljenje o Šapiću neće ugroziti gradsku vlast, niti poljuljati

N1 Info pre 27 dana
Potpredsednica Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović je na konferenciji za novinare ocenila da njeno mišljenje i mišljenje njenog stranačkog kolege Branka Ružića, nezadovoljnih radom gradonačelnika Beograda… »

Novi magazin pre 27 dana
Potpredsednica Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović je na konferenciji za novinare ocenila da njeno mišljenje i mišljenje njenog stranačkog kolege Branka Ružića, nezadovoljnih radom gradonačelnika Beograda… »
Snežana Paunović: Ivica Dačić ima pravo da deluje kao korektivni faktor

Snežana Paunović: Ivica Dačić ima pravo da deluje kao korektivni faktor

Danas pre 27 dana
Izvršni odbor Socijalističke partije Srbije će se direktno uključiti u rad poslaničke grupe SPS, saopštila je Snežana Paunović, poslanica i predsednica poslaničkog kluba SPS, i potredsednica Narodne skupštine, navodeći da će zajednički raditi… »

Vesti dana »