Povezane vesti
Paunović: Moj stav ne utiče na poziciju Šapića, nema krize vlasti u Beogradu
NIN 29.10.2024
Šefica poslaničkog kluba Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović izjavila je danas da ne postoji kriza vlasti u Beogradu zbog njene ranije izjave da se možda kaje što je ta stranka podržala izbor Aleksandra Šapića za gradonačelnika Beograda… »
Paunović: Nema krize vlasti u Beogradu, moj stav ne utiče na poziciju Šapića
Euronews 29.10.2024
Šefica poslaničkog kluba Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović izjavila je danas da ne postoji kriza vlasti u Beogradu zbog njene ranije izjave da se možda kaje što je ta stranka podržala izbor Aleksandra Šapića za gradonačelnika Beograda… »
Paunović: Moje i Ružićevo mišljenje o Šapiću neće ugroziti gradsku vlast, niti poljuljati
N1 Info 29.10.2024
Potpredsednica Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović je na konferenciji za novinare ocenila da njeno mišljenje i mišljenje njenog stranačkog kolege Branka Ružića, nezadovoljnih radom gradonačelnika Beograda Aleksandra… »
Paunović: Moje i Ružićevo mišljenje o Šapiću neće ugroziti gradsku vlast, niti poljuljati
Novi magazin 29.10.2024
Potpredsednica Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović je na konferenciji za novinare ocenila da njeno mišljenje i mišljenje njenog stranačkog kolege Branka Ružića, nezadovoljnih radom gradonačelnika Beograda Aleksandra… »
Snežana Paunović: Ivica Dačić ima pravo da deluje kao korektivni faktor
Danas 29.10.2024
Izvršni odbor Socijalističke partije Srbije će se direktno uključiti u rad poslaničke grupe SPS, saopštila je Snežana Paunović, poslanica i predsednica poslaničkog kluba SPS, i potredsednica Narodne skupštine, navodeći da će zajednički raditi na… »
Vesti dana »

Bačena pirotehnika i suzavac u centru Beograda, poletele kamenice, građani se povukli (BLOG)
Novi magazin pre 5 minutajoš 138 povezanih

Komandir Repac ponovo u akciji: Ovako je pretio građanima pre nego što je Žandarmerija krenula u juriš
Nova pre 16 minutajoš 59 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Pogledajte galeriju fotografija istorijskog susreta koja je obišla svet: Putin i Tramp na crvenom tepihu
Mondo pre 5 minutajoš 52 povezane

Putin i Tramp na Aljasci: razgovor traje više od dva sata u formatu „tri na tri“
Politika pre 6 minutajoš 44 povezane