Povezane vesti
„Ne bi rekla ‘da’, da ne razume moj posao“: Aca Sofronijević progovorio o lepoj doktorki i bračnom životu
Nova pre 28 dana
: Poznati harmonikaš je početkom godine stupio u brak sa doktorkom Kosanom Stišović, a sada je otkrio kako se snalaze u bračnim vodama. Aca Sofronijević vredno radi i važi za jednog od najangažovanijih muzičara kod nas, ali iako mu je njegov… »
(Video): "Kosana se nije udala za mene da bude poznata, ona je lekar - nije joj lako"Aca Sofronojević otkrio da li je podigao…
Blic pre 28 dana
Jedan od najtraženijih harmonikaša sa naših prostora, Aleksandar Sofronijević je u razgovoru za “Blic” otkrio detalje svog detinjstva, početka karijere, bračnog života, ali i planova u daljoj karijeri. - Preko leta je bila gužva, čak i odmor… »
Aleksandar Sofronijević iskreno o svemu: Progovorio o odnosu sa ženom i otkrio da li je podigao cenu nastupa
Kurir pre 28 dana
Aleksandar Sofronijević je u razgovoru za domaće medije otkrio detalje svog detinjstva, početka karijere, bračnog života, ali i planova u daljoj karijeri. - Preko leta je bila gužva, čak i odmor koji sam napravio kolegama, nisam ga iskoristio, samo… »
Vesti dana »
„Uhapšeni direktor Gradskog preduzeća bio u SPS-u“: Pogačar objavio njegovu fotografiju sa Bajatovićem
Nova pre 1 satjoš 88 povezanih
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 4 satijoš 86 povezanih
Izraelski avioni intenzivno napadaju Bejrut i južna predgrađa pre primirja
Beta pre 13 minutajoš 54 povezane
Poslednji trening zvezde pred meč sa štutgartom: Pozitivna atmosfera u crveno-belom taboru!(foto+video)
Hot sport pre 1 satjoš 42 povezane
Šoškić: Trumpove carine se kose sa modelom kojeg Zapad promoviše više od pola stoljeća
Al Jazeera pre 2 satajoš 36 povezanih