Povezane vesti
„Ne bi rekla ‘da’, da ne razume moj posao“: Aca Sofronijević progovorio o lepoj doktorki i bračnom životu
Nova pre 20 sati
: Poznati harmonikaš je početkom godine stupio u brak sa doktorkom Kosanom Stišović, a sada je otkrio kako se snalaze u bračnim vodama. Aca Sofronijević vredno radi i važi za jednog od najangažovanijih muzičara kod nas, ali iako mu je njegov… »
(Video): "Kosana se nije udala za mene da bude poznata, ona je lekar - nije joj lako"Aca Sofronojević otkrio da li je podigao…
Blic pre 22 sata
Jedan od najtraženijih harmonikaša sa naših prostora, Aleksandar Sofronijević je u razgovoru za “Blic” otkrio detalje svog detinjstva, početka karijere, bračnog života, ali i planova u daljoj karijeri. - Preko leta je bila gužva, čak i odmor… »
Aleksandar Sofronijević iskreno o svemu: Progovorio o odnosu sa ženom i otkrio da li je podigao cenu nastupa
Kurir pre 21 sat
Aleksandar Sofronijević je u razgovoru za domaće medije otkrio detalje svog detinjstva, početka karijere, bračnog života, ali i planova u daljoj karijeri. - Preko leta je bila gužva, čak i odmor koji sam napravio kolegama, nisam ga iskoristio, samo… »
Vesti dana »
"Spremni da pružimo svaki vid podrške": Vučić izrazio saučešće povodom poplava u Španiji: Poginulo više od 50 ljudi
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih
Žiofre danas predaje vučeviću Izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije Evo šta sve piše u njemu
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
Kamala Haris sa mesta na kom je počela pobuna nakon izbora 2020. šalje brutalnu poruku trampu: "Poslao je naoružane ljude na Kongres, to nismo mi"
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih
Završna reč Kamale Haris: Poziv Amerikancima da odbace haos i podele koje donosi Tramp
Novi magazin pre 4 satijoš 9 povezanih