Povezane vesti
„Ne bi rekla ‘da’, da ne razume moj posao“: Aca Sofronijević progovorio o lepoj doktorki i bračnom životu
Nova 29.10.2024
: Poznati harmonikaš je početkom godine stupio u brak sa doktorkom Kosanom Stišović, a sada je otkrio kako se snalaze u bračnim vodama. Aca Sofronijević vredno radi i važi za jednog od najangažovanijih muzičara kod nas, ali iako mu je njegov povremeno… »
(Video): "Kosana se nije udala za mene da bude poznata, ona je lekar - nije joj lako"Aca Sofronojević otkrio da li je podigao…
Blic 29.10.2024
Jedan od najtraženijih harmonikaša sa naših prostora, Aleksandar Sofronijević je u razgovoru za “Blic” otkrio detalje svog detinjstva, početka karijere, bračnog života, ali i planova u daljoj karijeri. - Preko leta je bila gužva, čak i odmor koji sam… »
Aleksandar Sofronijević iskreno o svemu: Progovorio o odnosu sa ženom i otkrio da li je podigao cenu nastupa
Kurir 29.10.2024
Aleksandar Sofronijević je u razgovoru za domaće medije otkrio detalje svog detinjstva, početka karijere, bračnog života, ali i planova u daljoj karijeri. - Preko leta je bila gužva, čak i odmor koji sam napravio kolegama, nisam ga iskoristio, samo sam… »
Vesti dana »

ICE, vlasnik Njujorške berze, zabeležio rekordne prihode i dvocifrenu zaradu
Bloomberg Adria pre 43 minutajoš 32 povezane

Tužilaštvo traži od policije da utvrdi ko je upao na DUNP
Radio sto plus pre 28 minutajoš 39 povezanih

Skupština Novog Sada usvojila inicijativu za spomenik žrtvama pada nadstrešnice
Nedeljnik pre 13 minutajoš 26 povezanih

FOTO, VIDEO: Skupština Novog Sada usvojila inicijativu za podizanje spomenika stradalima u padu nadstrešnice
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih