Повезане вести

„Не би рекла ‘да’, да не разуме мој посао“: Аца Софронијевић проговорио о лепој докторки и брачном животу

„Не би рекла ‘да’, да не разуме мој посао“: Аца Софронијевић проговорио о лепој докторки и брачном животу

Нова 29.10.2024
: Познати хармоникаш је почетком године ступио у брак са докторком Косаном Стишовић, а сада је открио како се сналазе у брачним водама. Аца Софронијевић вредно ради и важи за једног од најангажованијих музичара код нас, али иако… »
(Видео): "Косана се није удала за мене да буде позната, она је лекар - није јој лако"Аца Софронојевић открио да ли је подигао…

(Видео): "Косана се није удала за мене да буде позната, она је лекар - није јој лако"Аца Софронојевић открио да ли је подигао…

Блиц 29.10.2024
Један од најтраженијих хармоникаша са наших простора, Александар Софронијевић је у разговору за “Блиц” открио детаље свог детињства, почетка каријере, брачног живота, али и планова у даљој каријери. - Преко лета је била гужва… »
Александар Софронијевић искрено о свему: Проговорио о односу са женом и открио да ли је подигао цену наступа

Александар Софронијевић искрено о свему: Проговорио о односу са женом и открио да ли је подигао цену наступа

Курир 29.10.2024
Александар Софронијевић је у разговору за домаће медије открио детаље свог детињства, почетка каријере, брачног живота, али и планова у даљој каријери. - Преко лета је била гужва, чак и одмор који сам направио колегама, нисам… »

Вести дана »