Povezane vesti
„Ne bi rekla ‘da’, da ne razume moj posao“: Aca Sofronijević progovorio o lepoj doktorki i bračnom životu
Nova 29.10.2024
: Poznati harmonikaš je početkom godine stupio u brak sa doktorkom Kosanom Stišović, a sada je otkrio kako se snalaze u bračnim vodama. Aca Sofronijević vredno radi i važi za jednog od najangažovanijih muzičara kod nas, ali iako mu je njegov povremeno… »
Aleksandar Sofronijević iskreno o svemu: Progovorio o odnosu sa ženom i otkrio da li je podigao cenu nastupa
Kurir 29.10.2024
Aleksandar Sofronijević je u razgovoru za domaće medije otkrio detalje svog detinjstva, početka karijere, bračnog života, ali i planova u daljoj karijeri. - Preko leta je bila gužva, čak i odmor koji sam napravio kolegama, nisam ga iskoristio, samo sam… »
Vesti dana »
Ministarka Mesarović: Stanje sa strujom večeras stabilnije, mnogo bolje nego prethodnih dana, 8.869 potrošača bez napajanja. Svaki građanin je važan, radi se danonoćno.
Dnevnik pre 1 satjoš 49 povezanih
Podela plena u Velikom derbiju: Napoli u završnici do boda na gostovanju kod Intera u Seriji A
Kurir pre 49 minutajoš 28 povezanih
Na srpskim prugama, u protekla 24 sata, angažovano više od 800 radnika zbog snega
RTV pre 4 satijoš 52 povezane
Stravični snimci turskog novinara iz Teherana: Ogroman broj crnih vreća sa telima, porodice u strašnom bolu (video, foto)
Kurir pre 54 minutajoš 35 povezanih