Povezane vesti

Domaći folker pliva u milionima, a ništa nije njegovo: Sve što je stekao pripalo je jednoj ženi

Domaći folker pliva u milionima, a ništa nije njegovo: Sve što je stekao pripalo je jednoj ženi

Mondo pre 28 dana
Šerif Konjević otkrio je zbog čega je čitavo bogatstvo prepisao supruzi. Pevač Šerif Konjević poznat je i kao kralj bakšiša, a titulu jednog od najtraženijih pevača nosi već nekoliko decenija. On je jednom prilikom istakao da se u životu… »
Sve milione prepisao ženi! Šerif Konjević zaradio brdo para i dao njoj: "Volim je najviše na svetu, sve što sam stekao sam…

Sve milione prepisao ženi! Šerif Konjević zaradio brdo para i dao njoj: "Volim je najviše na svetu, sve što sam stekao sam…

Kurir pre 29 dana
Šerif Konjević (66) svoje bogatstvo, koje se procenjuje u milionima kako navode domaći mediji, ostavio je svojoj ženi. Naime, Šerif i njegova supruga žive u Sarajevu i imaju sina, a svoju oazu mira su napravili na Ilidži. "Sve što ima ostavio sam… »
Pevač (66) ima milione, a svu imovinu prepisao ženi: "Volim je najviše na svetu, sve što sam stekao sam njoj ostavio"

Pevač (66) ima milione, a svu imovinu prepisao ženi: "Volim je najviše na svetu, sve što sam stekao sam njoj ostavio"

Blic pre 29 dana
Pevač Šerif Konjević (66) svoje bogatstvo, koje se procenjuje u milionima kako navode domaći mediji, ostavio je svojoj ženi. Naime, Šerif i njegova supruga žive u Sarajevu i imaju sina, a svoju oazu mira su napravili na Ilidži. Folker je… »

Vesti dana »