Повезане вести

Домаћи фолкер плива у милионима, а ништа није његово: Све што је стекао припало је једној жени

Домаћи фолкер плива у милионима, а ништа није његово: Све што је стекао припало је једној жени

Мондо 29.10.2024
Шериф Коњевић открио је због чега је читаво богатство преписао супрузи. Певач Шериф Коњевић познат је и као краљ бакшиша, а титулу једног од најтраженијих певача носи већ неколико деценија. Он је једном приликом истакао да се… »
Све милионе преписао жени! Шериф Коњевић зарадио брдо пара и дао њој: "Волим је највише на свету, све што сам стекао сам…

Све милионе преписао жени! Шериф Коњевић зарадио брдо пара и дао њој: "Волим је највише на свету, све што сам стекао сам…

Курир 29.10.2024
Шериф Коњевић (66) своје богатство, које се процењује у милионима како наводе домаћи медији, оставио је својој жени. Наиме, Шериф и његова супруга живе у Сарајеву и имају сина, а своју оазу мира су направили на Илиџи. "Све… »
Певач (66) има милионе, а сву имовину преписао жени: "Волим је највише на свету, све што сам стекао сам њој оставио"

Певач (66) има милионе, а сву имовину преписао жени: "Волим је највише на свету, све што сам стекао сам њој оставио"

Блиц 29.10.2024
Певач Шериф Коњевић (66) своје богатство, које се процењује у милионима како наводе домаћи медији, оставио је својој жени. Наиме, Шериф и његова супруга живе у Сарајеву и имају сина, а своју оазу мира су направили на Илиџи… »

Вести дана »