Povezane vesti
"Upoznala sam Saletovu novu devojku" Jovana Pajić otkrila sve o odnosu sa bivšim mužem, pa progovorila o Mariji Šerifović
Kurir 29.10.2024
Pevačica Jovana Pajić stavila je tačku na brak sa kolegom Aleksandrom Cvetkovićem, poznatijim kao Sale Tropiko, sa kojim ima decu. Jednom prilikom, Jovana je otkrila da je upoznala novu devojku svog bivšeg muža. - Upoznala sam Saletovu novu devojku, mi… »
"Upoznala sam Saletovu novu devojku": Jovana Pajić o odnosu sa bivšim mužem: "Razvod je jako bolan"
Blic 29.10.2024
Pevačica Jovana Pajić stavila je tačku na brak sa kolegom Aleksandrom Cvetkoviće, poznatijim kao Sale Tropiko, sa kojim ima decu. Jednom prilikom, Jovana je otkrila da je upoznala nocu devojku svog bivšeg muža. - Upoznala sam Saletovu novu devojku, mi se… »
Vesti dana »

Oglasio se Janaf zbog sankcija NIS-u: "Važno je i za Hrvatsku, ostajemo bez prihoda"! Traže rešenje
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih

Ministar spoljnih poslova Srbije i predsednici jevrejskih organizacija traže slobodu za taoce u Gazi
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Proizvodićemo plutajuće nuklearne elektrane": Putin najavio revolucionarni razvoj: "Omogućiće nam rešenje mnogih problema"
Blic pre 20 minutajoš 1 povezana

Novi detalji o misterioznim dronovima iznad Danske: "Nema dokaza da su ih Rusi poslali na naše aerodrome"
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane