Povezane vesti
"Čuvao sam tošetove tajne": Prijatelj pokojnog pevača otvorio dušu: "dva dana pre nesreće sam ga video..."
Blic pre 26 dana
Čuveni pevač Toše Proeski stradao je pre 17 godina u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj. Ceo region je tada zanemeo, a do danas poštovaoci njegove muzike ga nisu zaboravili. Članovi porodice se nikada nisu oglasili u javnosti od tragedije, u… »
Prošlo je 17 godina od tragične smrti Tošeta Proeskog: Prijatelji iz Kruševa evociraju uspomene!
Svet plus pre 26 dana
Toše Proeski, omiljeni pevač sa Balkana, stradao je pre 17 godina, ali ljubitelji njegove muzike ga i dalje pamte. Njegovi prijatelji iz Kruševa se sa tugom sećaju vremena provedenog sa njim. Toše Proeski, jedan od najvoljenijih muzičara Balkana… »
Drug tošeta proeskog otkrio kako je izgledao njihov poslednji susret: Video sam ga dva dana pre nesreće... Bio je unikat…
Kurir pre 26 dana
Toše Proeski stradao je pre 17 godina u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj. Balkan je tada zanemeo, a do danas poštovaoci njegove muzike ga nisu zaboravili. Članovi porodice se nikada nisu oglasili u javnosti od tragedije, u međuvremenu je preminuo i… »
Vesti dana »
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama: Glas za jednakost i sigurnost
InfoKG pre 5 satijoš 33 povezane
Završena sednica parlamenta posle incidenata i tuče, bez rasprave usvojen dnevni red
Beta pre 1 satjoš 158 povezanih
Opozicija u Novom Sadu traži suspenziju policajaca za koje tvrde da su pretukli jednog od uhapšenih na protestu
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje u svim školama u Srbiji skraćeni časovi
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih