Povezane vesti
Ambasador Češke: Predstojeća poseta Fijale Srbiji veoma važna za bolju komunikaciju dve zemlje
Politika 29.10.2024
Ambasador Češke u Srbiji Jan Bondi ocenio je danas da je dolazak premijera Češke Petra Fijale u Srbiju sledeće nedelje veoma važan i da donosi bolju komunikaciju između dve države, i naglasio da Češka podržava put Srbije ka članstvu u… »
Bondi: Predstojeća poseta Fijale Srbiji veoma važna za bolju komunikaciju dve zemlje
RTV 29.10.2024
BEOGRAD - Ambasador Češke u Srbiji Jan Bondi ocenio je danas da je dolazak premijera Češke Petra Fijale u Srbiju sledeće nedelje veoma važan i da donosi bolju komunikaciju između dve države, i naglasio da Češka podržava put Srbije ka članstvu… »
Ambasador Češke u Srbiji: Poseta premijera Fijale Beogradu veoma važna za bolju komunikaciju dve zemlje
Euronews 29.10.2024
Ambasador Češke u Srbiji Jan Bondi ocenio je danas da je dolazak premijera Češke Petra Fijale u Srbiju sledeće nedelje veoma važan i da donosi bolju komunikaciju između dve države, i naglasio da Češka podržava put Srbije ka članstvu u… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
„Ja nudim gospodinu Vučeviću da dođe da radi za moju platu“: Prosvetari poručili da se ne plaše pretnji premijera
Nedeljnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Pašalić o objavljivanju podataka iz pasoša: Poverenik je adresa, a ne ja
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih
Negativan rekord: Đokoviću se nikada nije dogodio kiks kao u Brizbejnu
Danas pre 3 satajoš 30 povezanih