Повезане вести

Нашој познатој водитељки доктор саопштио да има још 10 година живота! Она се огласила и открила драматичне детаље о болести…

Нашој познатој водитељки доктор саопштио да има још 10 година живота! Она се огласила и открила драматичне детаље о болести…

Курир 29.10.2024
Водитељка Оља Црногорац годинама води борбу са здравственим проблемом, а сада је у емотивном обраћању путем друштвене мреже Тикток открила да болује од Адисонове болести. Водитељка се обратила пратиоцима, а чак је у једном… »
Ољи Црногорац доктор рекао да има само 10 година живота: Водитељки саопштено да ће јој отказивати органи

Ољи Црногорац доктор рекао да има само 10 година живота: Водитељки саопштено да ће јој отказивати органи

Мондо 29.10.2024
Оља је открила кроз какву је агонију прошла док није пронашла доброг доктора. Лепа манекенка и водитељка Оља Црногорац била је транспарентна по питању свог здравственог проблема са којим се бори дуже време, а након низа… »
Нашој водитељки остало још 10 година живота, заплакала у емотивном обраћању: "и тако сам се ја мучила..."

Нашој водитељки остало још 10 година живота, заплакала у емотивном обраћању: "и тако сам се ја мучила..."

Телеграф 29.10.2024
Препоручујемо. Оља Црногорац открила је да болује од Адисонове болести. Водитељка се обратила пратиоцима у емотивном снимку, а чак је у једном тренутку и заплакала, истакавши да јој је доктор саопштио да има 10 година живота. -… »

Вести дана »