Povezane vesti
Zvaničnici osudili napad na Jovanovića; Vučić:Svi da se uzdrže od najtežih reči
RTV 30.10.2024
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić, predsednica parlamenta Ana Brnabić i ministri u Vladi Srbije osudili su napad na političkog analitičara Veljka Jovanovića, a Vučić je istakao da je uznemirujuće kada se napad dogodi bilo kom čoveku, posebno kada ima… »
Dačić: Uhapšen osumnjičeni za napad na Veljka Jovanovića
Politika 30.10.2024
Jovanović napadnut u utorak oko 17.30 časova na parkingu na Novom Beogradu. Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je da je beogradska policija uhapsila osumnjičenog za napad na političkog analitičara Veljka Jovanovića… »
Određeno zadržavanje napadačima na Veljka Jovanovića: Oglasilo se tužilaštvo, evo šta im se stavlja na teret
Kurir 30.10.2024
Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd doneli su rešenje o zadržavanju okrivljenih Đ.M. (38) i L.U. (34) zbog sumnje da su juče izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, na štetu… »
Oglasilo se tužilaštvo nakon hapšenja napadača na Veljka Jovanovića
Telegraf 30.10.2024
Preporučujemo. Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policija je uhapsila i odredila zadržavanju Đ.M. (37) i L.U. (34) zbog nasilničkog ponašanja. Oni su političkog analitičara Veljka Jovanovića napali 29. oktobra ove… »
Vučić o napadu na analitičara Jovanovića: Bio sam veoma potresen kad sam video lice mladog Veljka
Blic 30.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je napad na političkog analitičara Veljka Jovanovića koji se dogodio juče. Kako je rekao, čim je čuo za napad, razgovarao je sa Jovanovićem. - Ja sam saznao za tu vest i razgovarao sa tim mladim čovekom… »
MUP: Uhapšen osumnjičeni za napad na Veljka Jovanovića na Novom Beogradu
Danas 30.10.2024
Beogradska policija uhapsila je osumnjičenog za napad na Veljka Jovanovića, a kako je saopštilo ministarstvo unutrašnjih poslova, uhapšeni je u policijskim dosijeima već evidentiran za drogu, oružje, teške telesne povrede i nasilničko ponašanje. „Zbog… »
Vesti dana »
Kardinal Nemet u Božićnoj poslanici: Različitost u našem društvu ne treba da vodi do dubokih podela
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih
U istočnoj Srbiji i do 40 centimetara snega, mogući snežni nanosi
Glas Zaječara pre 26 minutajoš 8 povezanih