Povezane vesti

Zvaničnici osudili napad na Jovanovića; Vučić:Svi da se uzdrže od najtežih reči

Zvaničnici osudili napad na Jovanovića; Vučić:Svi da se uzdrže od najtežih reči

RTV pre 23 dana
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić, predsednica parlamenta Ana Brnabić i ministri u Vladi Srbije osudili su napad na političkog analitičara Veljka Jovanovića, a Vučić je istakao da je uznemirujuće kada se napad dogodi bilo kom čoveku, posebno… »
Dačić: Uhapšen osumnjičeni za napad na Veljka Jovanovića

Dačić: Uhapšen osumnjičeni za napad na Veljka Jovanovića

Politika pre 23 dana
Jovanović napadnut u utorak oko 17.30 časova na parkingu na Novom Beogradu. Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je da je beogradska policija uhapsila osumnjičenog za napad na političkog analitičara Veljka… »
Oglasilo se tužilaštvo o napadu na analitičara Veljka Jovanovića

Oglasilo se tužilaštvo o napadu na analitičara Veljka Jovanovića

Danas pre 23 dana
Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd doneli su rešenje o zadržavanju okrivljenih Đ.M. (38) i L.U. (r34) zbog postojanja opravdane sumnje da su izvršili nasilničko ponašanje… »
Vučić primio roditelje pretučenog analitičara Jovanovića: Predsednik im pružio podršku, napadačima određeno…

Vučić primio roditelje pretučenog analitičara Jovanovića: Predsednik im pružio podršku, napadačima određeno…

Kurir pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas roditelje pretučenog političkog analitičara Veljka Jovanovića. Podsetimo, Vučić je sinoć izjavio da je on, čim je čuo za napad, razgovarao sa Jovanovićem. - Ja sam saznao za tu vest i… »
Određeno zadržavanje osumnjičenima za napad na Veljka Jovanovića

Određeno zadržavanje osumnjičenima za napad na Veljka Jovanovića

RTS pre 23 dana
Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policija je donela rešenje o zadržavanju Đ. M. (38) i L. U. (34) zbog sumnje da su 29. oktobra fizički napali političkog analitičara Veljka Jovanovića. Đ. M. i L. U. su… »
Određeno zadržavanje napadačima na Veljka Jovanovića: Oglasilo se tužilaštvo, evo šta im se stavlja na teret

Određeno zadržavanje napadačima na Veljka Jovanovića: Oglasilo se tužilaštvo, evo šta im se stavlja na teret

Kurir pre 23 dana
Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd doneli su rešenje o zadržavanju okrivljenih Đ.M. (38) i L.U. (34) zbog sumnje da su juče izvršili krivično delo nasilničko ponašanje… »
Određeno zadržavanje osumnjičenima za napad na analitičara Veljka Jovanovića

Određeno zadržavanje osumnjičenima za napad na analitičara Veljka Jovanovića

B92 pre 23 dana
Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policija je donela rešenje o zadržavanju Đ.M. (38) i L.U. (34) zbog sumnje da su 29. oktobra fizički napali političkog analitičara Veljka Jovanovića. Oni su osumnjičeni za… »
Oglasilo se tužilaštvo nakon hapšenja napadača na Veljka Jovanovića

Oglasilo se tužilaštvo nakon hapšenja napadača na Veljka Jovanovića

Telegraf pre 23 dana
Preporučujemo. Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policija je uhapsila i odredila zadržavanju Đ.M. (37) i L.U. (34) zbog nasilničkog ponašanja. Oni su političkog analitičara Veljka Jovanovića napali 29… »
Vučić o napadu na analitičara Jovanovića: Bio sam veoma potresen kad sam video lice mladog Veljka

Vučić o napadu na analitičara Jovanovića: Bio sam veoma potresen kad sam video lice mladog Veljka

Blic pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je napad na političkog analitičara Veljka Jovanovića koji se dogodio juče. Kako je rekao, čim je čuo za napad, razgovarao je sa Jovanovićem. - Ja sam saznao za tu vest i razgovarao sa tim mladim čovekom… »
Uhapšen osumnjičeni za napad na političkog analitičara Veljka Jovanovića

Uhapšen osumnjičeni za napad na političkog analitičara Veljka Jovanovića

Radio 021 pre 23 dana
Beogradska policija uhapsila je osobu osumnjičenu za napad na političkog analitičara Veljka Jovanovića, saopštio je MUP. Uhapšeni je u policijskim dosijeima evidentiran za drogu, oružje, teške telesne povrede i nasilničko ponašanje, navode iz… »
MUP: Uhapšen osumnjičeni za napad na Veljka Jovanovića na Novom Beogradu

MUP: Uhapšen osumnjičeni za napad na Veljka Jovanovića na Novom Beogradu

Danas pre 23 dana
Beogradska policija uhapsila je osumnjičenog za napad na Veljka Jovanovića, a kako je saopštilo ministarstvo unutrašnjih poslova, uhapšeni je u policijskim dosijeima već evidentiran za drogu, oružje, teške telesne povrede i nasilničko ponašanje… »
Beogradska policija uhapsila osumnjičenog za napad na Veljka Jovanovića: Dvojica ga udarala dok je bio okrenut leđima

Beogradska policija uhapsila osumnjičenog za napad na Veljka Jovanovića: Dvojica ga udarala dok je bio okrenut leđima

Blic pre 24 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je danas da je beogradska policija uhapsila osumnjičenog za napad na političkog analitičara Veljka Jovanovića. Dačić je precizirao da je zbog napada na Veljka Jovanovića… »

Vesti dana »