Povezane vesti

Hil: Mislim da ćemo u Srbiji videti mnogo pomaka u 2025. na polju čiste energije

Hil: Mislim da ćemo u Srbiji videti mnogo pomaka u 2025. na polju čiste energije

Blic pre 31 minuta
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kristofer Hil izjavio je da je Srbija potpisivanjem ugovora za realizaciju projekta izgradnje samobalnasiranih solarnih elektrana poslala snažan signal američkim energetskim kompanijama i da postoji… »

Insajder pre 2 sata
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kristofer Hil izjavio je da je Srbija potpisivanjem ugovora za realizaciju projekta izgradnje samobalnasiranih solarnih elektrana poslala snažan signal američkim enegetskim komapnijama i da postoji… »
Hil sa Beogradskog ekonomskog foruma: Srbija poslala snažan signal američkim energetskim kompanijama

Hil sa Beogradskog ekonomskog foruma: Srbija poslala snažan signal američkim energetskim kompanijama

Telegraf pre 6 sati
Ugovor za realizaciju Projekta izgradnje samobalansiranih solarnih elektrana u Srbiji potpisan je sredinom ovog meseca. Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kristofer Hil izjavio je sinoć da je Srbija potpisivanjem ugovora za realizaciju… »

Vesti dana »