Povezane vesti
FOTO, VIDEO: Šesnaest minuta tišine za 16 žrtava femicida
Moj Novi Sad 30.10.2024
Šesnaest minuta ćutale su, držeči u rukama transparent "Stop femicidu" članice aktivističke grupe "Žene za promene" okupljene večeras na Trgu slobode u Novom Sadu i tim mukim krikom simbolično upozorile javnosti na nedavnu, 16. žrtvu femicida u Srbiji od… »
Novi Sad: 16 minuta tišine za 16 žrtava femicida
Radio sto plus 30.10.2024
Šesnaest minuta su ćutale držeči u rukama transparent s porukom “Stop femicidu!”. Na taj način, “mukim krikom” simbolično su upozorile javnosti na nedavnu, 16. žrtvu femicida u Srbiji od početka godine, nakon što je u Aleksandrovcu partner na smrt… »
Danas u Novom Sadu protest zbog još jednog ubistva žene od strane partnera
Radio 021 30.10.2024
Aktivistička grupa "Žene za promene" organizovaće danas, 30. oktobra na Trgu slobode protestnu akciju zbog 16. slučaja femicida u ovoj godini. Juče je u okolini Aleksandrovca ubijena dvadesetrogodišnja D.I. Devojka je stradala od ruke svog partnera koji… »
Protestna akcija grupe "Žene za promene" danas na Trgu slobode
Moj Novi Sad 30.10.2024
Aktivistička grupa "Žene za promene" u sredu, 30. oktobra, od 18 časova, organizuje novu protestnu akciju na Trgu slobode i skreće pažnju na 16. slučaj femicida u ovoj godini. U Srbiji je juče, u okolini Aleksandrovca ubijena 23-godišnja D. I. Devojka je… »
Vesti dana »

I večeras protesti: Skupovi u Nišu, Novom Sadu, Beogradu i drugim gradovima (UŽIVO)
Novi magazin pre 8 minutajoš 31 povezana

Kusturica: Ovo će se pamtiti ceo život; Bjelica: Saigrači su me činili boljim
Sportski žurnal pre 23 minutajoš 33 povezane

Kako su Ukrajinci uništili najsavremeniji ruski tenk T-90M "Prariv" vredan 4,5 miliona dolara
RTS pre 8 minutajoš 209 povezanih

Pomeraju se oblaci, ovde će pljuštati u naredna 2 sata! Nižu se upozorenja RHMZ: Upaljen i meteoalarm zbog ovih opasnih pojava
Blic pre 43 minutajoš 45 povezanih