Povezane vesti

"Monstrum treba da trune u zatvoru": Mladić iz Aleksandrovca ubio devojku (23), pretukao i njeno dete (4)

"Monstrum treba da trune u zatvoru": Mladić iz Aleksandrovca ubio devojku (23), pretukao i njeno dete (4)

Mondo pre 31 dana
Dečak kog je D.I. pretukao u Aleksandrovcu se nalazi u stabilnom stanju u bolnici. Mladić D.I. (23) pretukao je nasmrt svoju devojku D.M. (23) i njenog sina od četiri godine. Dete je sada u stabilnom stanju u Opštoj bolnici u Kruševcu prema… »
"Ja sam moju Draganu hranio I odgajao, a on mi moje dete uzeo I ubio" Neutešni otac žene pretučene nasmrt u Aleksandrovcu…

"Ja sam moju Draganu hranio I odgajao, a on mi moje dete uzeo I ubio" Neutešni otac žene pretučene nasmrt u Aleksandrovcu…

Kurir 30.10.2024
Damir I. (23) brutalno je pretukao svoju partnerku Draganu (23), koja je usled teških telesnih povreda preminula u Aleksandrovcu. Postojale su prijave za nasilje u porodici, a Damir je bio poznat policiji zbog pokušaja ubistva "Ja sam moju Draganu… »
"Branio joj je da se čuje sa porodicom, zvučala je čudno": Oglasio se otac nasmrt pretučene Dragane (23)

"Branio joj je da se čuje sa porodicom, zvučala je čudno": Oglasio se otac nasmrt pretučene Dragane (23)

Mondo 30.10.2024
Oglasio se otac devojke iz Aleksandrovca koju je nasmrt pretukao partner. "Ja sam moju Draganu odgajao i hranio, on mi je uzeo ćerku i ubio", započinje za "Blic" priču potreseni otac Dragane M. koju je ubio njen dečko Damir I. (23), a zatim pretukao… »
"Zvučala je čudno, znao sam da nešto nije u redu": Potresne reči oca Dragane koju je nasmrt pretukao partner: "Branio joj…

"Zvučala je čudno, znao sam da nešto nije u redu": Potresne reči oca Dragane koju je nasmrt pretukao partner: "Branio joj…

Blic 30.10.2024
"Ja sam moju Draganu odgajao i hranio, on mi je uzeo ćerku i ubio", započinje za "Blic" priču potreseni otac Dragane M. koju je ubio njen dečko Damir I. (23), a zatim pretukao njenog malog sina u Aleksandrovcu. Draganin otac tragičnu vest saznao je u… »

Vesti dana »