Povezane vesti

"Ja sam moju Draganu hranio I odgajao, a on mi moje dete uzeo I ubio" Neutešni otac žene pretučene nasmrt u Aleksandrovcu…

"Ja sam moju Draganu hranio I odgajao, a on mi moje dete uzeo I ubio" Neutešni otac žene pretučene nasmrt u Aleksandrovcu…

Kurir pre 1 sat
Damir I. (23) brutalno je pretukao svoju partnerku Draganu (23), koja je usled teških telesnih povreda preminula u Aleksandrovcu. Postojale su prijave za nasilje u porodici, a Damir je bio poznat policiji zbog pokušaja ubistva "Ja sam moju Draganu… »
"Branio joj je da se čuje sa porodicom, zvučala je čudno": Oglasio se otac nasmrt pretučene Dragane (23)

"Branio joj je da se čuje sa porodicom, zvučala je čudno": Oglasio se otac nasmrt pretučene Dragane (23)

Mondo pre 2 sata
Oglasio se otac devojke iz Aleksandrovca koju je nasmrt pretukao partner. "Ja sam moju Draganu odgajao i hranio, on mi je uzeo ćerku i ubio", započinje za "Blic" priču potreseni otac Dragane M. koju je ubio njen dečko Damir I. (23), a zatim pretukao… »
"Zvučala je čudno, znao sam da nešto nije u redu": Potresne reči oca Dragane koju je nasmrt pretukao partner: "Branio joj…

"Zvučala je čudno, znao sam da nešto nije u redu": Potresne reči oca Dragane koju je nasmrt pretukao partner: "Branio joj…

Blic pre 4 sati
"Ja sam moju Draganu odgajao i hranio, on mi je uzeo ćerku i ubio", započinje za "Blic" priču potreseni otac Dragane M. koju je ubio njen dečko Damir I. (23), a zatim pretukao njenog malog sina u Aleksandrovcu. Draganin otac tragičnu vest saznao je u… »

Vesti dana »

(VIDEO) U poplavama u Španiji stradalo više od 50 osoba

(VIDEO) U poplavama u Španiji stradalo više od 50 osoba

N1 Info pre 28 minutajoš 15 povezanih
Kina poslala novu posadu na svoju svemirsku stanicu Tiangong

Kina poslala novu posadu na svoju svemirsku stanicu Tiangong

N1 Info pre 58 minutajoš 10 povezanih
Nema snega na Fudžiju

Nema snega na Fudžiju

Vreme pre 1 satjoš 8 povezanih
Odobrena kandidatura Lukašenka za sedmi predsjednički mandat

Odobrena kandidatura Lukašenka za sedmi predsjednički mandat