Povezane vesti

Dončićev rolekoster emocija: "To je ono što je**no radim!"

Dončićev rolekoster emocija: "To je ono što je**no radim!"

Sportske.net pre 1 sat
Luka Dončić nije imao savršeno veče u pobedi Dalasa nad Minesotom 120:114. Pogodio je deset od čak 27 pokušaja iz igre i jednu trojku iz osam pokušaja. Ta trojka je ispostaviće se, bila ključna za pobedu. Sa velike udaljenosti gađao je Dončić… »
Dončić pogodio sa logoa i imao šta da poruči: „To je ono što ja je*eno radim!“

Dončić pogodio sa logoa i imao šta da poruči: „To je ono što ja je*eno radim!“

Hot sport pre 2 sata
Dalasi zabeležili uzbudljivu pobedu protiv Minesote uz herojski potez slovenskog asa! U neizvesnoj utakmici , Luka Dončić je imao svoj šou u kom je dalas pobedio Minnesotu sa 120:114 , u reprizi finala zapadne konferencije iz prošle sezone. Dok su… »
"To je ono što ja je*eno radim!" Dončić promašivao, pogodio trojku sa logoa, pa psovao VIDEO

"To je ono što ja je*eno radim!" Dončić promašivao, pogodio trojku sa logoa, pa psovao VIDEO

B92 pre 3 sata
Luka Dončić imao je turbulentno veče u pobedi Dalasa nad Minesotom (120:114), u reprizi prošlosezonskog finala Zapada. Kajri Irving sa 35 i Entoni Edvards sa 37 poena (24 u 1/4) su vodili glavnu reč, dok je Slovenac nastavio sa očajnim šutem ove… »
Dončić i Irving prejaki za Minesotu - Edvards poražen uz rekord karijere VIDEO

Dončić i Irving prejaki za Minesotu - Edvards poražen uz rekord karijere VIDEO

B92 pre 4 sati
Košarkaši Dalas Maveriksa pobedili su Minesotu Timbervulvse rezultatom 120:114 u noći iza nas. Dalas Maveriksi su sjajno počeli sezonu i na prve četiri utakmice ostvarili tri pobede, a poslednju su izvojevali u duelu sa Minesota Timbervulvsima u… »
Au, šta radi Luka Dončić: Pogodio nemoguć šut, opet srušio "novog Džordana"! (Video)

Au, šta radi Luka Dončić: Pogodio nemoguć šut, opet srušio "novog Džordana"! (Video)

Mondo pre 4 sati
Pričaju da je Entoni Edvards "novi Džordan", ali kako udari na Luku Dončića on izgubi. Kakav duel smo gledali u NBA! U noći kada je Nikola Jokić vodio svoje Denver Nagetse do pobede u dramatičnom produžetku sudarili su se Luka Dončić i Entoni… »
Dalas slavi, Dončić se muči

Dalas slavi, Dončić se muči

Sport klub pre 4 sati
Dalas je ostvario treći trijumf u četiri meča, iako je najbolji igrač Maveriksa Luka Dončić daleko od prave forme. Maveriski su u reprizi finala Zapada od prošle godine bili bolji na gostovanju Minesoti 120:114, a najveći teret je izneo Kajri… »
Luka, šta radiš! Cela hala je ostala u šoku posle Dončićevog šuta (video)

Luka, šta radiš! Cela hala je ostala u šoku posle Dončićevog šuta (video)

Večernje novosti pre 4 sati
Poznat je Luka Dončić po ludim šutevima i istim takvim koševima, ali nekada zna da šokira i samog sebe, što je uspeo na utakmici Dalas Maveriksa i Minesota Timbervulvsa. FOTO: AP U pobedi tima iz Teksasa Luka je postigao 24 poena i bio blizu… »

Vesti dana »