Povezane vesti
Pevačica nije mogla da peva pa radila u vulkanizeru! Nije imala ni za mleko, prodavala polovne gume: Ne postoji nezadovoljstvo…
Kurir 30.10.2024
Pevačica Maja Odžaklijevska (70) sama je odgajala ćerke Teu i Andreu, budući da se za Teinog oca nije udala, a da se od Andreinog brzo rastala. - Nisam se udala za Teinog oca Aleksandra zbog toga što me to nije interesovalo. Nije me zanimalo da kuvam… »
Naša pevačica nije mogla da radi, pa našla drugi posao: "Obratila sam se drugu koji ima vulkanizersku radnju", priznala sve o…
Blic 30.10.2024
Poznata pevačica Maja Odžaklijevska (70) sama je odgajala ćerke Teu i Andreu, budući da se za Teinog oca nije udala, a da se od Andreinog brzo rastala. - Nisam se udala za Teinog oca Aleksandra zbog toga što me to nije interesovalo. Nije me zanimalo da… »
Vesti dana »

Vremenski rolerkoster i novi toplotni udar Temperature u Srbiji do 40 stepeni, na osveženje ćemo sačekati
Alo pre 44 minutajoš 13 povezanih

N1 saznaje: Noćas u TOK počela saslušanja uhapšenih u slučaju "nadstrešnica": Saslušani Momirović i Šurlan
N1 Info pre 19 minutajoš 5 povezanih

Prva reakcija iz Rusije nakon trampove pretnje Na dolazak nuklearnih podmornica poručili samo jednu stvar
Alo pre 34 minutajoš 7 povezanih

Proključala utroba zemlje Vulkan Ključevskoj na Kamčatki izbacio pepeo na visinu do devet kilometara 22 jaka zemljotresa za 24 sata (foto)
Dnevnik pre 34 minutajoš 8 povezanih