Povezane vesti
Pevačica nije mogla da peva pa radila u vulkanizeru! Nije imala ni za mleko, prodavala polovne gume: Ne postoji nezadovoljstvo…
Kurir 30.10.2024
Pevačica Maja Odžaklijevska (70) sama je odgajala ćerke Teu i Andreu, budući da se za Teinog oca nije udala, a da se od Andreinog brzo rastala. - Nisam se udala za Teinog oca Aleksandra zbog toga što me to nije interesovalo. Nije me zanimalo da kuvam… »
Naša pevačica nije mogla da radi, pa našla drugi posao: "Obratila sam se drugu koji ima vulkanizersku radnju", priznala sve…
Blic 30.10.2024
Poznata pevačica Maja Odžaklijevska (70) sama je odgajala ćerke Teu i Andreu, budući da se za Teinog oca nije udala, a da se od Andreinog brzo rastala. - Nisam se udala za Teinog oca Aleksandra zbog toga što me to nije interesovalo. Nije me zanimalo… »
Vesti dana »

(BLOG) Pešaci dočekani u Novom Sadu: Studenti stigli u Beč, tamo ih dočekala austrijska ministarka
N1 Info pre 3 minutajoš 48 povezanih

NVO: Odluka Evropskog suda za ljudska prava važna opomena državi Srbiji
Beta pre 5 satijoš 41 povezana

Međak: Ton izjava Marte Kos tokom posete Srbiji ukazuje da poskupljuje podrška EU Vučiću
Beta pre 3 satajoš 61 povezana

Tragedija kod Topole: Četvoro ljudi nastradalo u septičkoj jami, lekari se bore za život pete osobe
iKragujevac pre 1 satjoš 32 povezane