Povezane vesti

Pevačica nije mogla da peva pa radila u vulkanizeru! Nije imala ni za mleko, prodavala polovne gume: Ne postoji nezadovoljstvo…

Pevačica nije mogla da peva pa radila u vulkanizeru! Nije imala ni za mleko, prodavala polovne gume: Ne postoji nezadovoljstvo…

Kurir pre 26 dana
Pevačica Maja Odžaklijevska (70) sama je odgajala ćerke Teu i Andreu, budući da se za Teinog oca nije udala, a da se od Andreinog brzo rastala. - Nisam se udala za Teinog oca Aleksandra zbog toga što me to nije interesovalo. Nije me zanimalo da kuvam… »
Naša pevačica nije mogla da radi, pa našla drugi posao: "Obratila sam se drugu koji ima vulkanizersku radnju", priznala sve…

Naša pevačica nije mogla da radi, pa našla drugi posao: "Obratila sam se drugu koji ima vulkanizersku radnju", priznala sve…

Blic pre 27 dana
Poznata pevačica Maja Odžaklijevska (70) sama je odgajala ćerke Teu i Andreu, budući da se za Teinog oca nije udala, a da se od Andreinog brzo rastala. - Nisam se udala za Teinog oca Aleksandra zbog toga što me to nije interesovalo. Nije me zanimalo… »

Vesti dana »