Povezane vesti
Olja Crnogorac otkrila dramatične detalje bolesti: Doktor mi je rekao da imam 10 godina života!
Svet plus pre 3 sata
Olja Crnogorac, godinama unazad vodi borbu sa zdravstvenim problemom, a sada se pratiocima na društvenoj mreži Tik Tok obratila i saopštila da boluje od Adisonove bolesti. Voditeljka i bivša mankenka u emotivnom obraćanju, istakla je da joj je doktor… »
Srpskoj voditeljki ostalo još 10 godina života: "Organi će početi da mi otkazuju" VIDEO
B92 pre 4 sati
Voditeljka Olja Crnogorac (40) boluje od Adisonove bolesti, a sada je otkrila koje simptome ima i kako joj je lekar saopštio da joj je ostalo još samo 10 godina života i da će njeni organi početi da otkazuju. Voditeljka je objavila potresni snimak na… »
"Doktor mi je saopštio da mi je ostalo 10 godina života": Olja Crnogorac iznela potresne detalje tokom dugogodišnjeg…
Blic pre 15 sati
Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac godinama unazad vodi bitku sa Adisonovom bolešću, a u svojim videima neretko govori o svemu tome. Olja je sada na Tiktoku ispričala da joj je doktor saopštio da joj je ostalo još 10 godina života, a u jednom… »
Vesti dana »
Žiofre danas predaje vučeviću Izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije Evo šta sve piše u njemu
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
Fico: Bila bi mi čast da dođem u Moskvu na proslavu 80. godišnjice završetka Drugog svetskog rata
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih