Povezane vesti

(Video) Pljušte evri na sve strane: Na čelu i u trubi, Jana Todorović sa mužem bogatašem kitila kolege muzičare: Haos na…

(Video) Pljušte evri na sve strane: Na čelu i u trubi, Jana Todorović sa mužem bogatašem kitila kolege muzičare: Haos na…

Blic pre 23 dana
Jana Todorović sa suprugom Ivanom Todorovićem bila je na proslavi prvog rođendana ćerke svoje koleginice Nadice Ademov. Jana i Ivan pored poklona, pokazali su da znaju za red, pa su tako, bogato okitili muzičare. Naročito su bili darežljivi kada je… »
(Video) "želim da budem mlada baka": Biljana Sečivanović iskreno o potomstvu: "Kasno mi je da rađam"

(Video) "želim da budem mlada baka": Biljana Sečivanović iskreno o potomstvu: "Kasno mi je da rađam"

Blic pre 23 dana
Pevačica Nadica Ademov napravila je sinoć gala slavlje povodom prvog rođendana ćerkice Meline, a na žurku su došle i brojne kolege među kojima je bila i pevačica Biljana Sečivanović. Biljana je rekla da kada vidi decu poželi da bude baka, jer… »
"Roditelji su mi kupili auto za 18.: Rođendan" Jana i njena ćerka o gala slavlju u njihovoj porodici: "Nisam očekivala tolko…

"Roditelji su mi kupili auto za 18.: Rođendan" Jana i njena ćerka o gala slavlju u njihovoj porodici: "Nisam očekivala tolko…

Blic pre 23 dana
Folk pevačica Jana Todorović došla je na slavlje kod koleginice Nadice Ademov u društvu svoje ćerke Kristine Džulijen, koja će uskoro proslaviti punoletstvo. U njihovoj porodici bliži se veliko slavlje povodom Kristinonog 18. rođendana, a… »

Vesti dana »