Povezane vesti
Torta između nogu, trešnja u ustima i plava kosa: Transformacija Sare Jovanović zapalila mreže, pljušte komentari na sve…
Kurir 30.10.2024
Pop pevačica Sara Jovanović proslavila je 31. rođendan i to na kakav način. Bitan datum iskoristila je da napravi veliku promenu u fizičkom izgledu, pa je iz brinete prešla u plavuše. Sara je godinama dobijala pitanja kada će se ofarbati u plavo jer je… »
(Foto) Sara Jo u halterima i čipki: Pozirala na podu, vrelim pozama zapalila mreže: "Jao Bože, šta je ovo?!"
Blic 30.10.2024
Sara Jo juče je proslavila svoj 31. rođendan, a nizom provokativnih fotografija zapalila je društvene mreže. Naime, Sara Jo osim što je promenila boju kose, te je sada plava, svoje fanove obradovala je nizom rođendanskih fotografija. Sara je pozirala u… »
Mnogi je nisu prepoznali: Sara Jo promenila boju kose, pa otkrila zbog čega: "Ni drugaricama nisam rekla" (video)
Blic 29.10.2024
Pevačica Sara Jovanović pojavila se večeras u javnosti sa novom bojom kose. Ona je sad plavuša, a oduševljena je promenom. - Niste me prepoznali? E, pa već neko vreme sam želela promenu. Danas mi je rođendan, pa eto tako da obeležim to. Ljudima treba… »
Vesti dana »

Zelenski zahvalio Vučiću na inicijativi za obnovu ukrajinskih naselja: "Radujem se pozitivnim rezultatima"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Trudnica (47) povređena u udesu: Izgubila kontrolu nad džipom, pa se zakucala u ogradu kuće
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Žakelj optimista: „Siguran sam da ćemo biti bolji, da ćemo uči u meč sa više samopouzdanja“
Danas pre 44 minutajoš 1 povezana

Preminuo legendarni frontmen američke rok grupe „Bič bojs“ Brajan Vilson
Danas pre 3 satajoš 1 povezana