Povezane vesti
Torta između nogu, trešnja u ustima i plava kosa: Transformacija Sare Jovanović zapalila mreže, pljušte komentari na sve…
Kurir 30.10.2024
Pop pevačica Sara Jovanović proslavila je 31. rođendan i to na kakav način. Bitan datum iskoristila je da napravi veliku promenu u fizičkom izgledu, pa je iz brinete prešla u plavuše. Sara je godinama dobijala pitanja kada će se ofarbati u plavo… »
(Foto) Sara Jo u halterima i čipki: Pozirala na podu, vrelim pozama zapalila mreže: "Jao Bože, šta je ovo?!"
Blic 30.10.2024
Sara Jo juče je proslavila svoj 31. rođendan, a nizom provokativnih fotografija zapalila je društvene mreže. Naime, Sara Jo osim što je promenila boju kose, te je sada plava, svoje fanove obradovala je nizom rođendanskih fotografija. Sara je… »
Mnogi je nisu prepoznali: Sara Jo promenila boju kose, pa otkrila zbog čega: "Ni drugaricama nisam rekla" (video)
Blic 29.10.2024
Pevačica Sara Jovanović pojavila se večeras u javnosti sa novom bojom kose. Ona je sad plavuša, a oduševljena je promenom. - Niste me prepoznali? E, pa već neko vreme sam želela promenu. Danas mi je rođendan, pa eto tako da obeležim to. Ljudima… »
Vesti dana »
(FOTO / VIDEO) Protest u Novom Sadu: Kolona se približava Trgu slobode, staje se na tom putu da bi se odala počast poginulima
Danas pre 16 minutajoš 23 povezane
Centar Zlatibora neprepoznatljiv, palo pola metra snega! U ovim delovima Srbije ne prestaje da veje, RHMZ popalio alarme: "Celu noć je hučalo, jedva se probijamo" (foto, video)
Blic pre 41 minutajoš 23 povezane
Adetokumbo tripl-dablom uništio Vašington: As Milvokija upisao i rekord sa Lilardom
Euronews pre 4 satijoš 16 povezanih