Повезане вести

"Било ми је тешко, био сам млад и луд" Андрија Милошевић проговорио о својој прошлости и одрастању, ово је био најтежи…

"Било ми је тешко, био сам млад и луд" Андрија Милошевић проговорио о својој прошлости и одрастању, ово је био најтежи…

Курир 30.10.2024
Глумац и познати комичар Андрија Милошевић ретко говори о свом приватном животу, а сада се присетио одрастања. Наиме, одлазак из породичне куће Андрија је тешко поднео. - Одвојио сам се од породице док сам био врло млад, било ми… »
Од Жиге ни трага: Сара Јо прославила рођендан са бившим дечком (ФОТО)

Од Жиге ни трага: Сара Јо прославила рођендан са бившим дечком (ФОТО)

Стори 30.10.2024
Певачица Сара Јовановић синоћ је прославила свој 31. рођендан, а на рођенданској прослави изненађења био је и њен бивши момак. Наиме, Сара Јовановић са другарицом Дуњом Јованић посетила је премијеру представе "Седам сати… »
(Видео) "реља је моја копија": Жена Андрије Милошевића први пут о сину: "Већ сад показује шмиранске намере"

(Видео) "реља је моја копија": Жена Андрије Милошевића први пут о сину: "Већ сад показује шмиранске намере"

Блиц 30.10.2024
Синоћ је у "Театру на Брду" одржана премијера представе "Седам сати сунчеве светлости", а међу познатим личностима које су присуствовале догађају био је и глумац Андрија Милошевић са супругом Александром Томић која се у јавности… »
(Видео) "сада кад сам постао отац могу да умрем, не би ми било жао": Андрија Милошевић о сину Рељи и одрастању: "Отишао сам…

(Видео) "сада кад сам постао отац могу да умрем, не би ми било жао": Андрија Милошевић о сину Рељи и одрастању: "Отишао сам…

Блиц 30.10.2024
Синоћ је у "Театру на Брду" одржана премијера представе "Седам сати сунчеве светлости", а међу познатим личностима које су присуствовале догађају био је и глумац Андрија Милошевић који је уједно и директор позоришта. Андрија… »
(Фото) сува елеганција: Наша водитељка која је трећа жена богатом бизнисмену се појавила у јавности: Сви занемели због њеног…

(Фото) сува елеганција: Наша водитељка која је трећа жена богатом бизнисмену се појавила у јавности: Сви занемели због њеног…

Блиц 30.10.2024
У "Театру на Брду" одржана је премијера представе "Седам сати сунчеве светлости", а међу многим познатим личностима нашла се и некадашња водитељка Бранка Невистић. Бранка Невистић, појавила се у свом препознатљивом, елегантном… »
Милан Калинић насмејан након развода од сандре: Ако одлучимо да нам је лоше биће нам лоше

Милан Калинић насмејан након развода од сандре: Ако одлучимо да нам је лоше биће нам лоше

Курир 30.10.2024
Водитељ и глумац Милан Калинић појавио се у "Театру на Брду" одржана премијера представе "Седам сати сунчеве светлости".. - Ја ништа не знам о представи, волео бих тако да остане. Треба што више вршити едукације, апеле и младе… »
(Видео): "Није ни чудо што толико има депресије. Ако одлучимо да нам је лоше биће нам лоше": Први интервју Милана Калинића…

(Видео): "Није ни чудо што толико има депресије. Ако одлучимо да нам је лоше биће нам лоше": Први интервју Милана Калинића…

Блиц 30.10.2024
Водитељ и глумац Милан Калинић појавио се синоћ у "Театру на Брду" одржана премијера представе "Седам сати сунчеве светлости". Калинић је за "Блиц" причао на бројне теме, а на самом почетку разговора је апеловао на жене да иду… »
(Видео) Милан Калинић први пут у јавности након развода од Сандре: Ухватили смо га у елегантном издању, а осмех не скида

(Видео) Милан Калинић први пут у јавности након развода од Сандре: Ухватили смо га у елегантном издању, а осмех не скида

Блиц 30.10.2024
Синоћ је у "Театру на Брду" одржана премијера представе "Седам сати сунчеве светлости", а многе познате личности увеличале су овај догађај. Међу њима је био и Милан Калинић коме је ово прво јавно појављивање након вести да се… »
Сара Јо се офарбала у плаво, јоксимовићи у елегантном издању: Познати похрлили на премијеру представе - ту је и прија са…

Сара Јо се офарбала у плаво, јоксимовићи у елегантном издању: Познати похрлили на премијеру представе - ту је и прија са…

Блиц 29.10.2024
Вечерас је у "Театру на Брду" одржана премијера представе "Седам сати сунчеве светлости", а многе познате личности увеличале су овај догађај. Певач Жељко Јоксимовић и његова супруга, водитељка Јована Јоксимовић, дошли су међу… »

Вести дана »