Povezane vesti
"Bilo mi je teško, bio sam mlad i lud" Andrija Milošević progovorio o svojoj prošlosti i odrastanju, ovo je bio najteži…
Kurir 30.10.2024
Glumac i poznati komičar Andrija Milošević retko govori o svom privatnom životu, a sada se prisetio odrastanja. Naime, odlazak iz porodične kuće Andrija je teško podneo. - Odvojio sam se od porodice dok sam bio vrlo mlad, bilo mi je teško, ali bio sam… »
Od Žige ni traga: Sara Jo proslavila rođendan sa bivšim dečkom (FOTO)
Story 30.10.2024
Pevačica Sara Jovanović sinoć je proslavila svoj 31. rođendan, a na rođendanskoj proslavi iznenađenja bio je i njen bivši momak. Naime, Sara Jovanović sa drugaricom Dunjom Jovanić posetila je premijeru predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti", nakon koje… »
(Video) "relja je moja kopija": Žena Andrije Miloševića prvi put o sinu: "Već sad pokazuje šmiranske namere"
Blic 30.10.2024
Sinoć je u "Teatru na Brdu" održana premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti", a među poznatim ličnostima koje su prisustvovale događaju bio je i glumac Andrija Milošević sa suprugom Aleksandrom Tomić koja se u javnosti ne pojavljuje često… »
(Video) "sada kad sam postao otac mogu da umrem, ne bi mi bilo žao": Andrija Milošević o sinu Relji i odrastanju: "Otišao sam…
Blic 30.10.2024
Sinoć je u "Teatru na Brdu" održana premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti", a među poznatim ličnostima koje su prisustvovale događaju bio je i glumac Andrija Milošević koji je ujedno i direktor pozorišta. Andrija Milošević prisetio se… »
(Foto) suva elegancija: Naša voditeljka koja je treća žena bogatom biznismenu se pojavila u javnosti: Svi zanemeli zbog njenog…
Blic 30.10.2024
U "Teatru na Brdu" održana je premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti", a među mnogim poznatim ličnostima našla se i nekadašnja voditeljka Branka Nevistić. Branka Nevistić, pojavila se u svom prepoznatljivom, elegantnom i minimalističnom stilu… »
(Video): "Nije ni čudo što toliko ima depresije. Ako odlučimo da nam je loše biće nam loše": Prvi intervju Milana Kalinića…
Blic 30.10.2024
Voditelj i glumac Milan Kalinić pojavio se sinoć u "Teatru na Brdu" održana premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti". Kalinić je za "Blic" pričao na brojne teme, a na samom početku razgovora je apelovao na žene da idu na redovne, preventivne… »
(Video) Milan Kalinić prvi put u javnosti nakon razvoda od Sandre: Uhvatili smo ga u elegantnom izdanju, a osmeh ne skida
Blic 30.10.2024
Sinoć je u "Teatru na Brdu" održana premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti", a mnoge poznate ličnosti uveličale su ovaj događaj. Među njima je bio i Milan Kalinić kome je ovo prvo javno pojavljivanje nakon vesti da se razveo od Sandre nakon 18… »
Sara Jo se ofarbala u plavo, joksimovići u elegantnom izdanju: Poznati pohrlili na premijeru predstave - tu je i prija sa…
Blic 29.10.2024
Večeras je u "Teatru na Brdu" održana premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti", a mnoge poznate ličnosti uveličale su ovaj događaj. Pevač Željko Joksimović i njegova supruga, voditeljka Jovana Joksimović, došli su među prvima. Joksimovići su se… »
Vesti dana »
(BLOG) „Ili oni ili mi“ protest u Novom Pazaru: Počeo glavni program, verbalno napadnut Fahrudin Kladničanin direktor Akademske inicijative Forum 10 (VIDEO, FOTO)
Danas pre 19 minutajoš 51 povezana
"Odlaganje otvaranja klastera Srbiji politička igra" Vučić i Pelegrini posle sastanka, tema i slovačka zajednica u Vojvodini (foto, video)
Blic pre 44 minutajoš 24 povezane
Početak zime 2025: zimski solsticij, vremenske prilike i najave meteorologa
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 44 povezane
Lavina emocija na Marakani! Evo šta su uradili fudbaleri Zvezde kad su čuli da Vladan Milojević više nije njihov trener
Večernje novosti pre 1 satjoš 56 povezanih
Vučić: Dogovoren nastavak energetske i vojno-tehničke saradnje sa Slovačkom
Sputnik pre 1 satjoš 16 povezanih