Povezane vesti
"Bilo mi je teško, bio sam mlad i lud" Andrija Milošević progovorio o svojoj prošlosti i odrastanju, ovo je bio najteži…
Kurir pre 26 dana
Glumac i poznati komičar Andrija Milošević retko govori o svom privatnom životu, a sada se prisetio odrastanja. Naime, odlazak iz porodične kuće Andrija je teško podneo. - Odvojio sam se od porodice dok sam bio vrlo mlad, bilo mi je teško, ali bio… »
Od Žige ni traga: Sara Jo proslavila rođendan sa bivšim dečkom (FOTO)
Story pre 26 dana
Pevačica Sara Jovanović sinoć je proslavila svoj 31. rođendan, a na rođendanskoj proslavi iznenađenja bio je i njen bivši momak. Naime, Sara Jovanović sa drugaricom Dunjom Jovanić posetila je premijeru predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti"… »
(Video) "relja je moja kopija": Žena Andrije Miloševića prvi put o sinu: "Već sad pokazuje šmiranske namere"
Blic pre 26 dana
Sinoć je u "Teatru na Brdu" održana premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti", a među poznatim ličnostima koje su prisustvovale događaju bio je i glumac Andrija Milošević sa suprugom Aleksandrom Tomić koja se u javnosti ne pojavljuje… »
(Video) "sada kad sam postao otac mogu da umrem, ne bi mi bilo žao": Andrija Milošević o sinu Relji i odrastanju: "Otišao…
Blic pre 26 dana
Sinoć je u "Teatru na Brdu" održana premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti", a među poznatim ličnostima koje su prisustvovale događaju bio je i glumac Andrija Milošević koji je ujedno i direktor pozorišta. Andrija Milošević prisetio… »
(Foto) suva elegancija: Naša voditeljka koja je treća žena bogatom biznismenu se pojavila u javnosti: Svi zanemeli zbog…
Blic pre 26 dana
U "Teatru na Brdu" održana je premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti", a među mnogim poznatim ličnostima našla se i nekadašnja voditeljka Branka Nevistić. Branka Nevistić, pojavila se u svom prepoznatljivom, elegantnom i… »
Milan Kalinić nasmejan nakon razvoda od sandre: Ako odlučimo da nam je loše biće nam loše
Kurir pre 26 dana
Voditelj i glumac Milan Kalinić pojavio se u "Teatru na Brdu" održana premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti".. - Ja ništa ne znam o predstavi, voleo bih tako da ostane. Treba što više vršiti edukacije, apele i mlade žene navikavati da… »
(Video): "Nije ni čudo što toliko ima depresije. Ako odlučimo da nam je loše biće nam loše": Prvi intervju Milana…
Blic pre 26 dana
Voditelj i glumac Milan Kalinić pojavio se sinoć u "Teatru na Brdu" održana premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti". Kalinić je za "Blic" pričao na brojne teme, a na samom početku razgovora je apelovao na žene da idu na redovne… »
(Video) Milan Kalinić prvi put u javnosti nakon razvoda od Sandre: Uhvatili smo ga u elegantnom izdanju, a osmeh ne skida
Blic pre 26 dana
Sinoć je u "Teatru na Brdu" održana premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti", a mnoge poznate ličnosti uveličale su ovaj događaj. Među njima je bio i Milan Kalinić kome je ovo prvo javno pojavljivanje nakon vesti da se razveo od Sandre… »
Sara Jo se ofarbala u plavo, joksimovići u elegantnom izdanju: Poznati pohrlili na premijeru predstave - tu je i prija sa…
Blic pre 26 dana
Večeras je u "Teatru na Brdu" održana premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti", a mnoge poznate ličnosti uveličale su ovaj događaj. Pevač Željko Joksimović i njegova supruga, voditeljka Jovana Joksimović, došli su među prvima… »
Vesti dana »
Dan borbe protiv nasilja nad ženama: U Srbiji od početka godine ubijeno 17 žena
RTV pre 6 satijoš 33 povezane
Doneta odluka o raspisivanju poziva za kandidate za članove Saveta REM-a
Novi magazin pre 11 minutajoš 174 povezane
Kakve je povrede dobio policajac kojeg je Kostić isprskao biber sprej
N1 Info pre 5 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane