Povezane vesti
(Foto) suva elegancija: Naša voditeljka koja je treća žena bogatom biznismenu se pojavila u javnosti: Svi zanemeli zbog…
Blic pre 2 sata
U "Teatru na Brdu" održana je premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti", a među mnogim poznatim ličnostima našla se i nekadašnja voditeljka Branka Nevistić. Branka Nevistić, pojavila se u svom prepoznatljivom, elegantnom i… »
Milan Kalinić nasmejan nakon razvoda od sandre: Ako odlučimo da nam je loše biće nam loše
Kurir pre 2 sata
Voditelj i glumac Milan Kalinić pojavio se u "Teatru na Brdu" održana premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti".. - Ja ništa ne znam o predstavi, voleo bih tako da ostane. Treba što više vršiti edukacije, apele i mlade žene navikavati da… »
(Video): "Nije ni čudo što toliko ima depresije. Ako odlučimo da nam je loše biće nam loše": Prvi intervju Milana…
Blic pre 2 sata
Voditelj i glumac Milan Kalinić pojavio se sinoć u "Teatru na Brdu" održana premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti". Kalinić je za "Blic" pričao na brojne teme, a na samom početku razgovora je apelovao na žene da idu na redovne… »
(Video) Milan Kalinić prvi put u javnosti nakon razvoda od Sandre: Uhvatili smo ga u elegantnom izdanju, a osmeh ne skida
Blic pre 3 sata
Sinoć je u "Teatru na Brdu" održana premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti", a mnoge poznate ličnosti uveličale su ovaj događaj. Među njima je bio i Milan Kalinić kome je ovo prvo javno pojavljivanje nakon vesti da se razveo od Sandre… »
Sara Jo se ofarbala u plavo, joksimovići u elegantnom izdanju: Poznati pohrlili na premijeru predstave - tu je i prija sa…
Blic pre 14 sati
Večeras je u "Teatru na Brdu" održana premijera predstave "Sedam sati sunčeve svetlosti", a mnoge poznate ličnosti uveličale su ovaj događaj. Pevač Željko Joksimović i njegova supruga, voditeljka Jovana Joksimović, došli su među prvima… »
Vesti dana »
Varhelji o Paketu proširenja: EU održala i ojačala zamah proširenja tokom 2024.godine
Politika pre 29 minutajoš 17 povezanih
Fico: Bila bi mi čast da dođem u Moskvu na proslavu 80. godišnjice završetka Drugog svetskog rata
Euronews pre 2 satajoš 14 povezanih
"Srbi, čeka vas pakao! Zaplovite ruskim brodom": Navijači Žalgirisa žestoko zapretili Zvezdi zbog jedne stvari
Večernje novosti pre 2 satajoš 11 povezanih