Povezane vesti
Iza vesti: Tamara Skrozza
N1 Info 30.10.2024
Zamenica glavnog urednika FoNeta Tamara Skrozza istakla je u Iza vesti da "medijima nikad nije bilo dobro". "Jer naše političke elite nikad nisu znale, prave se da ne znaju šta je uloga medija. Ne znam kako im utuviti u glavu da mi nismo propagandna… »
Skrozza: Ne znam kako utuviti političkim elitama u glavu da mediji nisu propagandna sredstva
N1 Info 30.10.2024
Zamenica glavnog urednika FoNeta Tamara Skrozza istakla je u Iza vesti da "medijima nikad nije bilo dobro". "Jer naše političke elite nikad nisu znale, prave se da ne znaju šta je uloga medija. Ne znam kako im utuviti u glavu da mi nismo propagandna… »
Skrozza (Fonet): Mediji funkcionišu pod nekom vrstom pretnje, u Srbiji postoji privid slobode
Radio sto plus 30.10.2024
Skrozza, kojoj je nedavno dodeljena novinarska nagrada za etiku i hrabrost “Dušan Bogavac” rekla je na televiziji N1 da mnogi ljudi u zemlji imaju šta da kažu ali da se plaše da govore, kao i da bi ogroman broj medija možda mogao da bude agresivniji ali… »
Vesti dana »

Tramp pre početka sastanka sa Fon der Lajen: EU neće dobiti carine ispod 15 odsto
Danas pre 2 satajoš 7 povezanih

Putnički voz iskočio iz šina u Nemačkoj: Najmanje troje poginulih i više ozbiljno povređenih, saopštila policija
Danas pre 2 satajoš 4 povezane

Ko je transrodna pevačica koja se sumnjiči za ubistvo muškarca u Zagrebu: Pričala o razmiricama sa porodicom, poznata na zagrebačkoj urbanoj sceni
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Demonstranti nekoliko beogradskih zborova ispred zgrade Olivere Zekić, protest u Rumi (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana