Повезане вести
Иза вести: Тамара Скрозза
Н1 Инфо 30.10.2024
Заменица главног уредника ФоНета Тамара Скрозза истакла је у Иза вести да "медијима никад није било добро". "Јер наше политичке елите никад нису знале, праве се да не знају шта је улога медија. Не знам како им утувити у главу да… »
Скрозза: Не знам како утувити политичким елитама у главу да медији нису пропагандна средства
Н1 Инфо 30.10.2024
Заменица главног уредника ФоНета Тамара Скрозза истакла је у Иза вести да "медијима никад није било добро". "Јер наше политичке елите никад нису знале, праве се да не знају шта је улога медија. Не знам како им утувити у главу да… »
Скрозза (Фонет): Медији функционишу под неком врстом претње, у Србији постоји привид слободе
Радио сто плус 30.10.2024
Скрозза, којој је недавно додељена новинарска награда за етику и храброст “Душан Богавац” рекла је на телевизији Н1 да многи људи у земљи имају шта да кажу али да се плаше да говоре, као и да би огроман број медија можда могао… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: Руски власници пристали да продају свој део власништва у НИС-у (ВИДЕО)
РИНА пре 1 сатјош 44 повезане
Вођа навијача злостављао младића и све то снимао телефоном! Полиција му упала у стан и нашла жртву и кокаин
Курир пре 1 сатјош 26 повезаних
Лалић: Полиција више не преза ни да се пред камерама врло брутално обрачунава са новинарима
Цензоловка пре 1 сатјош 13 повезаних
Ко је Владо Ђајић, који је разрешен у СНСД-у и УКЦ-у због компромитујућег снимка?
Данас пре 1 сатјош 27 повезаних
Народна банка Србије добила упозорење због НИС-а: Огласила се Јоргованка Табаковић
Мондо пре 2 сатајош 37 повезаних