Povezane vesti
Vučić se sastao sa brazilskim stručnjakom Nastarijem: Najavljeni projekti u bioenergiji
Blic 30.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sastao sa brazilskim profesorom Pliniom Nastarijem, jednim od vodećih svetskih stručnjaka za bioenergiju. - Imao sam posebnu čast da razgovaram sa čuvenim profesorom Nastarijem iz Brazila, jednim… »
Vučić se sastao sa brazilskim profesorom Nastarijem
Euronews 30.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sastao sa brazilskim profesorom Pliniom Nastarijem, jednim od vodećih svetskih stručnjaka za bioenergiju. "Imao sam posebnu čast da razgovaram sa čuvenim profesorom Nastarijem iz Brazila, jednim… »
Vučić se sastao sa brazilskim profesorom Nastarijem
RTV 30.10.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sastao sa brazilskim profesorom Pliniom Nastarijem, jednim od vodećih svetskih stručnjaka za bioenergiju. "Imao sam posebnu čast da razgovaram sa čuvenim profesorom Nastarijem iz… »
Vučić razgovarao sa čuvenim profesorom Nastarijem iz Brazila FOTO
B92 30.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu. "Imao sam posebnu čast da razgovaram sa čuvenim profesorom Nastarijem iz Brazila, jednim od vodećih svetskih stručnjaka iz oblasti bioenergije, mnogo toga naučim i dogovorimo saradnju oko… »
Vučić sa čuvenim profesorom Nastarijem: Energija, hrana, voda, uz stabilne javne finasije, biće najvažniji elementi za razvoj…
Kurir 30.10.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa prof. dr Pliniom Nastariom iz Brazila. "Imao sam posebnu čast da razgovaram sa čuvenim profesorom Nastarijem iz Brazila, jednim od vodećih svetskih stručnjaka iz oblasti bio… »
Vesti dana »

Toplo ali i kiša: RHMZ objavio kakvo će vreme biti do kraja sedmice
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih

Ne možete normalno da funkcionišete od alergije? Lekari otkrivaju načine da ublažite simptome
N1 Info pre 3 satajoš 11 povezanih

Potpuna eskalacija haosa na ulicama Nepala! Veliki broj mrtvih, uveden policijski čas, vojska patrolira ulicama, žena premijera živa spaljena (foto)
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane

Zaključci diskusije u EP o Srbiji staju u šest tačaka: Kolike su izvesne sankcije Vučiću?
Radio 021 pre 4 satijoš 5 povezanih

Fifa će drakonski kazniti Srbiju! Engleski mediji se raspisali: "Orlovi" čekaju Albaniju na praznoj Marakani?! Evo i zbog čega!
Kurir pre 44 minutajoš 61 povezana