Povezane vesti

Vučić se sastao sa brazilskim stručnjakom Nastarijem: Najavljeni projekti u bioenergiji

Vučić se sastao sa brazilskim stručnjakom Nastarijem: Najavljeni projekti u bioenergiji

Blic pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sastao sa brazilskim profesorom Pliniom Nastarijem, jednim od vodećih svetskih stručnjaka za bioenergiju. - Imao sam posebnu čast da razgovaram sa čuvenim profesorom Nastarijem iz Brazila… »
Vučić se sastao sa brazilskim profesorom Nastarijem

Euronews pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sastao sa brazilskim profesorom Pliniom Nastarijem, jednim od vodećih svetskih stručnjaka za bioenergiju. "Imao sam posebnu čast da razgovaram sa čuvenim profesorom Nastarijem iz Brazila… »

RTV pre 25 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sastao sa brazilskim profesorom Pliniom Nastarijem, jednim od vodećih svetskih stručnjaka za bioenergiju. "Imao sam posebnu čast da razgovaram sa čuvenim profesorom Nastarijem iz… »
Vučić sa čuvenim profesorom Nastarijem: Energija, hrana, voda, uz stabilne javne finasije, biće najvažniji elementi za…

Vučić sa čuvenim profesorom Nastarijem: Energija, hrana, voda, uz stabilne javne finasije, biće najvažniji elementi za…

Kurir pre 25 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa prof. dr Pliniom Nastariom iz Brazila. "Imao sam posebnu čast da razgovaram sa čuvenim profesorom Nastarijem iz Brazila, jednim od vodećih svetskih stručnjaka iz oblasti bio… »
Vučić razgovarao sa čuvenim profesorom Nastarijem iz Brazila FOTO

Vučić razgovarao sa čuvenim profesorom Nastarijem iz Brazila FOTO

B92 pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu. "Imao sam posebnu čast da razgovaram sa čuvenim profesorom Nastarijem iz Brazila, jednim od vodećih svetskih stručnjaka iz oblasti bioenergije, mnogo toga naučim i dogovorimo saradnju oko… »

Vesti dana »