Повезане вести

Вучић се састао са бразилским стручњаком Настаријем: Најављени пројекти у биоенергији

Вучић се састао са бразилским стручњаком Настаријем: Најављени пројекти у биоенергији

Блиц 30.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се састао са бразилским професором Плиниом Настаријем, једним од водећих светских стручњака за биоенергију. - Имао сам посебну част да разговарам са чувеним професором… »
Вучић се састао са бразилским професором Настаријем

Еуроневс 30.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се састао са бразилским професором Плиниом Настаријем, једним од водећих светских стручњака за биоенергију. "Имао сам посебну част да разговарам са чувеним професором… »

РТВ 30.10.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се састао са бразилским професором Плиниом Настаријем, једним од водећих светских стручњака за биоенергију. "Имао сам посебну част да разговарам са чувеним… »
Вучић разговарао са чувеним професором Настаријем из Бразила ФОТО

Вучић разговарао са чувеним професором Настаријем из Бразила ФОТО

Б92 30.10.2024
Председник Србије Александар Вучић огласио се на Инстаграму. "Имао сам посебну част да разговарам са чувеним професором Настаријем из Бразила, једним од водећих светских стручњака из области биоенергије, много тога научим и… »
Вучић са чувеним професором Настаријем: Енергија, храна, вода, уз стабилне јавне финасије, биће најважнији елементи за развој…

Вучић са чувеним професором Настаријем: Енергија, храна, вода, уз стабилне јавне финасије, биће најважнији елементи за развој…

Курир 30.10.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас у Београду са проф. др Плиниом Настариом из Бразила. "Имао сам посебну част да разговарам са чувеним професором Настаријем из Бразила, једним од водећих светских… »

Вести дана »