Povezane vesti
"Predložila sam mužu da se ubijemo" Ispovest roditelja Srđana koji je ubijao redom: Nije prisustvovao sahrani majke, uskoro…
Kurir 30.10.2024
Zbog njegovog puštanja na slobodu 2027. godine zabrinuti su svi: žrtve, svedoci, prijatelji i sugrađani. Mladić koji je nizao sportske uspehe završio je kao glavni lik u crnoj hronici. Uobičajeni radni dan u policijskoj stanici Petrinja u Hrvatskoj… »
"Predložila sam mužu da se ubijemo": Ispovest roditelja Srđana koji je likvidirao redom, uskoro izlazi iz zatvora
Mondo 30.10.2024
Roditelji Srđana Mlađana su 2018. godine prvi put stali pred kamere i govorili o svom sinu ubici. Zbog njegovog puštanja na slobodu 2027. godine zabrinuti su svi: žrtve, svedoci, prijatelji i sugrađani. Mladić koji je nizao sportske uspehe završio je… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu kod Banovine
In medija pre 1 satjoš 22 povezane
Dijana Hrka: Čula sam se predsednikom, fokus da bude na topovskom udaru koji je ispaljen ka mom šatoru
RTS pre 41 minutajoš 50 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 10 povezanih
Rasprava u Skupštini: Raguš pozvala Ivanu Rokvić i Natašu Jovanović da prekinu diskusiju, izađu iz sale i "reše to"
NIN pre 41 minutajoš 22 povezane