Повезане вести
Вучић: Разговараћемо са свима о трговинским маржама
Телеграф 30.10.2024
Председник је обишао штандове на Националном фестивалу хране. Председник Александар Вучић изјавио је данас, током обиласка штандова на отварању Националног фестивала хране у Сава Центру у организацији компаније Делез Србија, да… »
Вучић: Имамо квалитетнију храну него већина земаља света; Разговараћемо са свима о трговинским маржама
РТВ 30.10.2024
БЕОГРАД - Председник Александар Вучић изјавио је данас да Србија нема проблема у производњи хране, да је квалитет хране на вишем нивоу него у многим земљама света, као и да је Србија нето извозник хране. Говорећи на отварању… »
Вучић: Разговараћемо о трговинским маржама ФОТО
Б92 30.10.2024
Председник Александар Вучић изјавио је данас, током обиласка штандова на отварању Националног фестивала хране у Сава центру у организацији компаније Делез Србија, да ће са свима разговарати о трговинским маржама. Вучић је питао… »
Плаћају ли вам редовно јабуке?! Вучић обишао штанд хране: "Разговараћемо са свима о трговинским маржама"
Блиц 30.10.2024
Председник Александар Вучић изјавио је данас, током обиласка штандова на отварању Националног фестивала хране у Сава Центру у организацији компаније Делез Србија, да ће са свима разговарати о трговинским маржама. Вучић је питао… »
Вучић: Разговараћемо са свима о трговинским маржама
Инсајдер 30.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у среду 30. октобра, током обиласка штандова на отварању Националног фестивала хране у Сава Центру у организацији компаније Делез Србија, да ће са свима разговарати о трговинским… »
Вучић трговинским ланцима: Зарадите на количини, а не на високим ценама
Еуроневс 30.10.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас трговинским ланцима, на отварању Националног фестивала хране у Сава Центру који је организовала компанија Делез Србија, да покушају да повећају зараду на количини, а не на… »
Вучић "упао" на Експо у трећу смену: "Овде су Срби само возачи и један послодавац!"
Блиц 30.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је током ненајављеног обиласка градилишта комплекса Експо затекао велики број страних радника, ангажованих у трећој смени, од којих је било највише Кинеза. "Ја сам синоћ отишао на… »
Вучић: Велики број страних радника ангажован у трећој смени на градилишту Експо
Еуроневс 30.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је током ненајављеног обиласка градилишта комплекса Експо затекао велики број страних радника, ангажованих у трећој смени, од којих је било највише Кинеза. "Ја сам синоћ… »
Вести дана »

(Радарски снимци) јако невреме почиње тачно у ово време! Ево како ће се олујни облак кретати преко Србије, из сата у сат и шта нам све доноси
Блиц пре 39 минутајош 7 повезаних

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 6 сатијош 4 повезане

Гори небо над русијом! Одјекују експлозије! Украјинци не штеде дронове! Погођени кључни стратешки објекти (фото/видео)
Курир пре 9 минутајош 4 повезане