Povezane vesti

Boban Rajović postao deda, puca od sreće! Pevač podelio srećnu vest o prinovi u porodici

Boban Rajović postao deda, puca od sreće! Pevač podelio srećnu vest o prinovi u porodici

Telegraf pre 23 dana
Preporučujemo. Popularni pevač Boban Rajović postao je deda po drugi put. Ćerka pevača se porodila pre sat vremena i na svet je donela zdravu devojčicu. Pevač je srećnu vest želeo da podeli sa svima pa je objavio fotografiju gde izgleda kao da je… »
"Postao sam đed po drugi put": Ćerka mu se porodila u Danskoj, folker odmah podelio srećnu vest

"Postao sam đed po drugi put": Ćerka mu se porodila u Danskoj, folker odmah podelio srećnu vest

Mondo pre 23 dana
Pevač Boban Rajović postao je deda po drugi put. Kako saznajemo, njegova ćerka se porodila danas, i na svet je donela zdravu devojčicu. Pevač Boban Rajović (52) se odmah pohvalio objavom na instagramu: "Postao sam đed po drugi put i mnogo sam… »
Boban Rajović dobio drugo unuče: Odmah podelio najlepše vesti: "Princezo, da si živa i zdrava"

Boban Rajović dobio drugo unuče: Odmah podelio najlepše vesti: "Princezo, da si živa i zdrava"

Blic pre 23 dana
Boban Rajović, popularni pevač dobio je drugo unuče. Naime, Boban Rajović najlepše vesti podelio je na svom Instagram profilu. - Postao sam đed po drugi put i mnogo sam srećan. Neka nam je živa i zdrava mala princeza - poručio je pevač. Inače… »
Boban Rajović Postao deda po drugi put: Ćerka mu se porodila u Danskoj, na svet donela devojčicu, pevač puca od sreće i…

Boban Rajović Postao deda po drugi put: Ćerka mu se porodila u Danskoj, na svet donela devojčicu, pevač puca od sreće i…

Kurir pre 23 dana
Pevač Boban Rajović postao je deda po drugi put. Kako saznajemo, njegova ćerka se porodila pre sat vremena i na svet je donela zdravu devojčicu. "Postao sam deda po drugi put i mnogo sam srećan. Neka nam je živa i zdrava mala princeza", napisao je… »

Vesti dana »