Povezane vesti
Boban Rajović postao deda, puca od sreće! Pevač podelio srećnu vest o prinovi u porodici
Telegraf pre 23 dana
Preporučujemo. Popularni pevač Boban Rajović postao je deda po drugi put. Ćerka pevača se porodila pre sat vremena i na svet je donela zdravu devojčicu. Pevač je srećnu vest želeo da podeli sa svima pa je objavio fotografiju gde izgleda kao da je… »
"Postao sam đed po drugi put": Ćerka mu se porodila u Danskoj, folker odmah podelio srećnu vest
Mondo pre 23 dana
Pevač Boban Rajović postao je deda po drugi put. Kako saznajemo, njegova ćerka se porodila danas, i na svet je donela zdravu devojčicu. Pevač Boban Rajović (52) se odmah pohvalio objavom na instagramu: "Postao sam đed po drugi put i mnogo sam… »
Boban Rajović dobio drugo unuče: Odmah podelio najlepše vesti: "Princezo, da si živa i zdrava"
Blic pre 23 dana
Boban Rajović, popularni pevač dobio je drugo unuče. Naime, Boban Rajović najlepše vesti podelio je na svom Instagram profilu. - Postao sam đed po drugi put i mnogo sam srećan. Neka nam je živa i zdrava mala princeza - poručio je pevač. Inače… »
Boban Rajović Postao deda po drugi put: Ćerka mu se porodila u Danskoj, na svet donela devojčicu, pevač puca od sreće i…
Kurir pre 23 dana
Pevač Boban Rajović postao je deda po drugi put. Kako saznajemo, njegova ćerka se porodila pre sat vremena i na svet je donela zdravu devojčicu. "Postao sam deda po drugi put i mnogo sam srećan. Neka nam je živa i zdrava mala princeza", napisao je… »
Vesti dana »
ProGlas zahvalio građanima za akciju Zastani Srbijo, traži odgovornost za pogibiju u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 139 povezanih
Ješić i Stanojević na slobodi: "Pritvor je nedostojan čoveka, pun je stenica i pretrpan ljudima"
Radio 021 pre 2 satajoš 28 povezanih
Palma svuda tražio lek, išao i u Nemačku da se leči! Poznato kako je prijateljima otkrio da će uskoro umreti
Mondo pre 21 minutajoš 101 povezana