Повезане вести

Бобан Рајовић постао деда, пуца од среће! Певач поделио срећну вест о принови у породици

Бобан Рајовић постао деда, пуца од среће! Певач поделио срећну вест о принови у породици

Телеграф 30.10.2024
Препоручујемо. Популарни певач Бобан Рајовић постао је деда по други пут. Ћерка певача се породила пре сат времена и на свет је донела здраву девојчицу. Певач је срећну вест желео да подели са свима па је објавио фотографију где… »
"Постао сам ђед по други пут": Ћерка му се породила у Данској, фолкер одмах поделио срећну вест

"Постао сам ђед по други пут": Ћерка му се породила у Данској, фолкер одмах поделио срећну вест

Мондо 30.10.2024
Певач Бобан Рајовић постао је деда по други пут. Како сазнајемо, његова ћерка се породила данас, и на свет је донела здраву девојчицу. Певач Бобан Рајовић (52) се одмах похвалио објавом на инстаграму: "Постао сам ђед по други… »
Бобан Рајовић добио друго унуче: Одмах поделио најлепше вести: "Принцезо, да си жива и здрава"

Бобан Рајовић добио друго унуче: Одмах поделио најлепше вести: "Принцезо, да си жива и здрава"

Блиц 30.10.2024
Бобан Рајовић, популарни певач добио је друго унуче. Наиме, Бобан Рајовић најлепше вести поделио је на свом Инстаграм профилу. - Постао сам ђед по други пут и много сам срећан. Нека нам је жива и здрава мала принцеза - поручио је… »
Бобан Рајовић Постао деда по други пут: Ћерка му се породила у Данској, на свет донела девојчицу, певач пуца од среће и поноса…

Бобан Рајовић Постао деда по други пут: Ћерка му се породила у Данској, на свет донела девојчицу, певач пуца од среће и поноса…

Курир 30.10.2024
Певач Бобан Рајовић постао је деда по други пут. Како сазнајемо, његова ћерка се породила пре сат времена и на свет је донела здраву девојчицу. "Постао сам деда по други пут и много сам срећан. Нека нам је жива и здрава мала… »

Вести дана »