Povezane vesti
U ponedeljak 04. novembra počinje akcija iznošenja kabastog otpada u seoskim mesnim zajednicama [KOMPLETAN RASPORED] Kabasti…
Volim Zrenjanin 30.10.2024
U periodu od 4. novembra do 29. novembra, JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin sprovešće jesenju akciju iznošenja kabastog otpada u seoskim mesnim zajednicama, u okviru koje će biti obuhvaćena 22 naseljena mesta. Sprovodiće se tako, što će u svakoj mesnoj… »
KOMPLETAN RASPORED: Jesenja akcija iznošenja kabastog otpada iz naseljenih mesta
I Love Zrenjanin 30.10.2024
U periodu od 4. novembra do 29. novembra, JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin sprovešće jesenju akciju iznošenja kabastog otpada u seoskim mesnim zajednicama, u okviru koje će biti obuhvaćena 22 naseljena mesta. Sprovodiće se tako, što će u svakoj mesnoj… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Haos u Skupštini Novog Sada: Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 26 minutajoš 59 povezanih

Nova pravila za organsku proizvodnju: Detaljne provere, strože kontrole i registar proizvođača
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 2 satajoš 21 povezana

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 2 satajoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih