Povezane vesti
“Niš, moj grad” zahteva da Kup Radivoja Koraća ostane u Nišu
Jug press 30.10.2024
NIŠ Koalicija „Niš, moj grad” uputila je danas apele Ministarstvu sporta, Košarkaškom savezu Srbije i Gradu Nišu, da uvide značaj održavanja Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Oni su naveli i da centralizacija sportskih i kulturnih događaja šteti razvoju… »
Niš, moj grad: Zahtevamo da Kup Radivoja Koraća ostane u Nišu
Jugmedia 30.10.2024
Koalicija „Niš, moj grad” uputila je danas apele na Ministarstvo sporta, Košarkaški savez Srbije i Grad Niš, da uvide značaj održavanja Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Oni su naveli i da centralizacija sportskih i kulturnih događaja šteti razvoju drugih… »
Koalicija „Niš, moj grad” poziva na očuvanje Kupa Radivoja Koraća u Nišu
Glas juga 30.10.2024
Povodom medijskih spekulacija o planovima novog rukovodstva Košarkaškog saveza Srbije da takmičenje „Žučkova levica” premesti iz Niša u Beograd, koalicija je reagovala. „Centralizacija ubija manje opštine i gradove. Iako Niš nije mali grad, takva odluka… »
Niš, moj grad o mogućem odlasku Kupa Radivoja Koraća iz Niša: Centralizacija ubija
Gradski portal 018 30.10.2024
Koalicija „Niš, moj grad” uputila je danas apele na Ministarstvo sporta, Košarkaški savez Srbije i Grad Niš, da uvide značaj održavanja Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Oni su naveli i da centralizacija sportskih i kulturnih događaja šteti razvoju drugih… »
Vesti dana »

Ruski dronovi izazvali haos: Tusk najavio čvrste mere: "Odbacujemo sve manipulacije i dezinformacije koje sugerišu da Ukrajina stoji iza ovog napada"
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih

Spektakl! Još jedan meč za pamćenje - Partizan i PAOK pod nebom Taša! Evo gde možete pratiti prenos meča
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih

Nova dokumentarna se0rija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 16 minutajoš 1 povezana

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro proglašen krivim za planiranje vojnog puča
Danas pre 9 satijoš 7 povezanih