Povezane vesti

“Niš, moj grad” zahteva da Kup Radivoja Koraća ostane u Nišu

“Niš, moj grad” zahteva da Kup Radivoja Koraća ostane u Nišu

Jug press pre 23 dana
NIŠ Koalicija „Niš, moj grad” uputila je danas apele Ministarstvu sporta, Košarkaškom savezu Srbije i Gradu Nišu, da uvide značaj održavanja Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Oni su naveli i da centralizacija sportskih i kulturnih događaja šteti… »
Niš, moj grad: Zahtevamo da Kup Radivoja Koraća ostane u Nišu

Niš, moj grad: Zahtevamo da Kup Radivoja Koraća ostane u Nišu

Jugmedia pre 23 dana
Koalicija „Niš, moj grad” uputila je danas apele na Ministarstvo sporta, Košarkaški savez Srbije i Grad Niš, da uvide značaj održavanja Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Oni su naveli i da centralizacija sportskih i kulturnih događaja šteti… »
Koalicija „Niš, moj grad” poziva na očuvanje Kupa Radivoja Koraća u Nišu

Koalicija „Niš, moj grad” poziva na očuvanje Kupa Radivoja Koraća u Nišu

Glas juga pre 23 dana
Povodom medijskih spekulacija o planovima novog rukovodstva Košarkaškog saveza Srbije da takmičenje „Žučkova levica” premesti iz Niša u Beograd, koalicija je reagovala. „Centralizacija ubija manje opštine i gradove. Iako Niš nije mali grad… »
Niš, moj grad o mogućem odlasku Kupa Radivoja Koraća iz Niša: Centralizacija ubija

Niš, moj grad o mogućem odlasku Kupa Radivoja Koraća iz Niša: Centralizacija ubija

Gradski portal 018 pre 23 dana
Koalicija „Niš, moj grad” uputila je danas apele na Ministarstvo sporta, Košarkaški savez Srbije i Grad Niš, da uvide značaj održavanja Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Oni su naveli i da centralizacija sportskih i kulturnih događaja šteti… »

Vesti dana »