Povezane vesti

"Moj otac ima određen procenat romskog..." Tea Tairović prvi put o svom poreklu, pomenula i majku

"Moj otac ima određen procenat romskog..." Tea Tairović prvi put o svom poreklu, pomenula i majku

Telegraf pre 23 dana
Preporučujemo. Tea Tairović je otkrila nepoznate detalje iz svog života. Pevačica privlači veliku pažnju otkako se pojavila, a svojim pevanjem i zanosnim plesom stekla je vernu publiku. Gostujući u podkastu kod poznatog Makedonca Stefana Lazarova… »
Tea Tairović prvi put o svojim korenima: Jk je optužila da krije ko je, ona priznala "Moj otac je romskog porekla"

Tea Tairović prvi put o svojim korenima: Jk je optužila da krije ko je, ona priznala "Moj otac je romskog porekla"

Mondo pre 23 dana
Pevačica je prvi put progovorila o svom detinjstvu. Tea Tairović je u okviru svoje koncertne turneje posetila Makedoniju, a tom prilikom je u jednom podkastu otkrila i neke stvari o svom životu o kojima do sada nikada nije pričala. Ona se prisetila… »
"Moj otac je romskog porekla" Tea Tairović progovorila o detinjstvu i korenima: Od nulte godine sam naučena na ljubav i…

"Moj otac je romskog porekla" Tea Tairović progovorila o detinjstvu i korenima: Od nulte godine sam naučena na ljubav i…

Kurir pre 23 dana
Tea Tairović otvorila je dušu i prisetila se ranog detinjstva, odrastanja i prvih koraka na estradnoj sceni. U razgovoru sa Stefanom Lazarovom u njegovom podkastu pevačica je otkrila svoje romsko poreklo i priznala koliko je ponosna na svoje korene. U… »

Vesti dana »