Povezane vesti
Tea Tairović prvi put o svojim korenima: Jk je optužila da krije ko je, ona priznala "Moj otac je romskog porekla"
Mondo pre 3 sata
Pevačica je prvi put progovorila o svom detinjstvu. Tea Tairović je u okviru svoje koncertne turneje posetila Makedoniju, a tom prilikom je u jednom podkastu otkrila i neke stvari o svom životu o kojima do sada nikada nije pričala. Ona se prisetila… »
"Moj otac ima određen procenat romskog..." Tea Tairović prvi put o svom poreklu, pomenula i majku
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Tea Tairović je otkrila nepoznate detalje iz svog života. Pevačica privlači veliku pažnju otkako se pojavila. Svojim pevanjem i zanosnim plesom osvojila je publiku, sada, gdegod se pojavi, njeni koncerti su popunjeni do poslednjeg… »
"Moj otac je romskog porekla" Tea Tairović progovorila o detinjstvu i korenima: Od nulte godine sam naučena na ljubav i…
Kurir pre 5 sati
Tea Tairović otvorila je dušu i prisetila se ranog detinjstva, odrastanja i prvih koraka na estradnoj sceni. U razgovoru sa Stefanom Lazarovom u njegovom podkastu pevačica je otkrila svoje romsko poreklo i priznala koliko je ponosna na svoje korene. U… »
Vesti dana »
Katastrofalne poplave u Valensiji, desetine poginulih i nestalih
Politika pre 20 minutajoš 49 povezanih
"Hoćemo li stajati po strani dok nedužni ispaštaju?" Đurić na sednici SB UN: Jednostrani potezi Kurtijevog režima stvaraju klimu straha i nestabilnosti (video)
Kurir pre 19 minutajoš 35 povezanih
Borelj: Tempo proširenja i napredak u dijalogu Beograda i Prištine moraju da idu ruku pod ruku
Politika pre 20 minutajoš 35 povezanih
Saslušan nasilnik sa bežanijske kose Pucao na suprugu i sina u pokušaju ubistva, tužilaštvo traži pritvor
Kurir pre 56 minutajoš 19 povezanih
Posle rasističke retorike na mitingu republikanaca, Bajden naveo da su Trampove pristalice "smeće"
Glas Amerike pre 50 minutajoš 17 povezanih