Povezane vesti
Poznati voditelj se seli u Indiju: „Nakon ćerkine smrti želeo sam da se sklonim sa ekrana“
Nova pre 2 sata
: Branimir Farkaš odlučio je da nastavi svoj život u Indiji i neće se baviti novinarstvom. Branimir Farkaš, poznati hrvatski novinar, urednik, književnik i bivši diplomata, u 55. godini odlučio je da promeni posao, adresu, pa čak i kontinent na… »
"Ovde se opraštam..." Poznati hrvatski voditelj se nakon porodične tragedije seli iz države: "Posle ćerkine smrti želeo…
Kurir pre 2 sata
Hrvatski voditelj Branimir Farkaš (55) posle dugo godina uspešnog rada, odlučio je da promeni posao, adresu, pa čak i kontinent na kome će živeti i to nakon porodične tragedije. Branimir je odlučio da nastavi svoj život u Indiji i neće se baviti… »
Hrvatski voditelj nakon smrti ćerke odlučio da se odseli čak 500 kilometara daleko: "Ovde se opraštam..."
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Hrvatski voditelj Branimir Farkaš (55) posle dugo godina uspešnog rada, odlučio je da promeni posao, adresu, pa čak i kontinent na kome će živeti i to nakon porodične tragedije. Branimir je odlučio da nastavi svoj život u Indiji i… »
"Ovde se: Opraštam..." Poznati voditelj (55) se seli u indiju: "Nakon ćerkine smrti želeo sam da se sklonim sa ekrana"
Blic pre 5 sati
Hrvatski voditelj Branimir Farkaš (55) odlučio je da promeni posao, adresu, pa čak i kontinent na kome će živeti. Branimir Farkaš odlučio je da nastavi svoj život u Indiji i neće se baviti novinarstvom. - Nije mi bilo lako da se oprostim od… »
Vesti dana »
Najmanje 70 osoba poginulo u poplavama u Španiji, proglašena trodnevna žalost (VIDEO)
RTV pre 29 minutajoš 49 povezanih
Savet bezbednosti - Šefica Unmika upozorila na krhko stanje na severu, Đurić zatražio odlučnu reakciju UN
RTS pre 29 minutajoš 35 povezanih
Šef Delegacije EU predao izveštaj EK o napretku Srbije za 2024.! Vučević: Eu konstatuje napredak u brojim oblastima, a posebno u ekonomiji
Kurir pre 29 minutajoš 35 povezanih
Saslušan muškarac koji je pucao u ženu i sina: Pokušao da ubije članove porodice na Bežanijskoj kosi
Mondo pre 28 minutajoš 19 povezanih
Posle rasističke retorike na mitingu republikanaca, Bajden naveo da su Trampove pristalice "smeće"
Glas Amerike pre 59 minutajoš 17 povezanih