Povezane vesti

Hrvatski voditelj nakon smrti ćerke odlučio da se odseli čak 5.000 kilometara daleko: "Ovde se opraštam..."

Hrvatski voditelj nakon smrti ćerke odlučio da se odseli čak 5.000 kilometara daleko: "Ovde se opraštam..."

Telegraf pre 30 dana
Preporučujemo. Hrvatski voditelj Branimir Farkaš (55) posle dugo godina uspešnog rada, odlučio je da promeni posao, adresu, pa čak i kontinent na kome će živeti i to nakon porodične tragedije. Branimir je odlučio da nastavi svoj život u Indiji i… »
Poznati voditelj se seli u Indiju: „Nakon ćerkine smrti želeo sam da se sklonim sa ekrana“

Poznati voditelj se seli u Indiju: „Nakon ćerkine smrti želeo sam da se sklonim sa ekrana“

Nova pre 30 dana
: Branimir Farkaš odlučio je da nastavi svoj život u Indiji i neće se baviti novinarstvom. Branimir Farkaš, poznati hrvatski novinar, urednik, književnik i bivši diplomata, u 55. godini odlučio je da promeni posao, adresu, pa čak i kontinent na… »
"Ovde se opraštam..." Poznati hrvatski voditelj se nakon porodične tragedije seli iz države: "Posle ćerkine smrti želeo…

"Ovde se opraštam..." Poznati hrvatski voditelj se nakon porodične tragedije seli iz države: "Posle ćerkine smrti želeo…

Kurir pre 30 dana
Hrvatski voditelj Branimir Farkaš (55) posle dugo godina uspešnog rada, odlučio je da promeni posao, adresu, pa čak i kontinent na kome će živeti i to nakon porodične tragedije. Branimir je odlučio da nastavi svoj život u Indiji i neće se baviti… »
"Ovde se: Opraštam..." Poznati voditelj (55) se seli u indiju: "Nakon ćerkine smrti želeo sam da se sklonim sa ekrana"

"Ovde se: Opraštam..." Poznati voditelj (55) se seli u indiju: "Nakon ćerkine smrti želeo sam da se sklonim sa ekrana"

Blic pre 30 dana
Hrvatski voditelj Branimir Farkaš (55) odlučio je da promeni posao, adresu, pa čak i kontinent na kome će živeti. Branimir Farkaš odlučio je da nastavi svoj život u Indiji i neće se baviti novinarstvom. - Nije mi bilo lako da se oprostim od… »

Vesti dana »