Povezane vesti

Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bi bilo politička

Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bi bilo politička

Politika pre 24 dana
ISTOČNO SARAJEVO – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je koristio ustavna i zakonska ovlašćenja prilikom potpisivanja Ukaza i da je naveo da pred Sudom BiH može biti donesena samo oslobađajuća presuda u postupku koji se… »
Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu

Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu

Pravda pre 25 dana
Pravno gledano, presuda može biti samo oslobađajuća ili proces može biti prekinut, a politički gledano mogu da odluče drugačije, istakao je predsednik Srpske. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da bi svaka druga presuda u… »
Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bi bila politička

Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bi bila politička

Euronews pre 25 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je koristio ustavna i zakonska ovlašćenja prilikom potpisivanja Ukaza i da je naveo da pred Sudom BiH može biti donesena samo oslobađajuća presuda u postupku koji se vodi protiv njega i v.d… »
"Ne razumem bošnjački": Dodik napravio šou na suđenju u Sarajevu, tražio prevod na srpski jezik i ćirilično pismo!

"Ne razumem bošnjački": Dodik napravio šou na suđenju u Sarajevu, tražio prevod na srpski jezik i ćirilično pismo!

Kurir pre 25 dana
Na današnjem ročištu u Sudu Bosne i Hercegovine u Sarajevu sudija Sena Uzunović opomenula je odbranu optuženog predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da ne odugovlači proces. Dodik kome se, zajedno s vršiocem dužnosti direktora "Službenog… »
Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bi bila politička /foto/

Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bi bila politička /foto/

Sputnik pre 25 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da bi svaka druga presuda u procesu protiv njega pred Sudom BiH, osim oslobađajuće, bila politička odluka. „Oni koji guraju ovu priču ne samo da su politički motivisani, već pravno… »
Dodik jasan: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bila bi politička

Dodik jasan: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bila bi politička

Večernje novosti pre 25 dana
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je koristio ustavna i zakonska ovlašćenja prilikom potpisivanja Ukaza i da je naveo da pred Sudom BiH može biti donesena samo oslobađajuća presuda u postupku koji se vodi protiv njega i v.d… »
Sa suđenja predsedniku RS: Dodik tražio da dokazi i dokumenti budu dostavljeni na srpskom jeziku i ćirilici

Sa suđenja predsedniku RS: Dodik tražio da dokazi i dokumenti budu dostavljeni na srpskom jeziku i ćirilici

Danas pre 25 dana
U Sudu BiH završeno je ročište predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i vršiocu dužnosti direktora Službenog glasnika Milošu Lukiću. Izvođenje materijalnih dokaza Tužilaštva biće nastavljeno 13. novembra, jer je Dodik zatražio da… »

Vesti dana »