Povezane vesti
Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bi bilo politička
Politika pre 24 dana
ISTOČNO SARAJEVO – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je koristio ustavna i zakonska ovlašćenja prilikom potpisivanja Ukaza i da je naveo da pred Sudom BiH može biti donesena samo oslobađajuća presuda u postupku koji se… »
Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu
Pravda pre 25 dana
Pravno gledano, presuda može biti samo oslobađajuća ili proces može biti prekinut, a politički gledano mogu da odluče drugačije, istakao je predsednik Srpske. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da bi svaka druga presuda u… »
Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bi bila politička
Euronews pre 25 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je koristio ustavna i zakonska ovlašćenja prilikom potpisivanja Ukaza i da je naveo da pred Sudom BiH može biti donesena samo oslobađajuća presuda u postupku koji se vodi protiv njega i v.d… »
"Ne razumem bošnjački": Dodik napravio šou na suđenju u Sarajevu, tražio prevod na srpski jezik i ćirilično pismo!
Kurir pre 25 dana
Na današnjem ročištu u Sudu Bosne i Hercegovine u Sarajevu sudija Sena Uzunović opomenula je odbranu optuženog predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da ne odugovlači proces. Dodik kome se, zajedno s vršiocem dužnosti direktora "Službenog… »
Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bi bila politička /foto/
Sputnik pre 25 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da bi svaka druga presuda u procesu protiv njega pred Sudom BiH, osim oslobađajuće, bila politička odluka. „Oni koji guraju ovu priču ne samo da su politički motivisani, već pravno… »
Dodik jasan: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bila bi politička
Večernje novosti pre 25 dana
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je koristio ustavna i zakonska ovlašćenja prilikom potpisivanja Ukaza i da je naveo da pred Sudom BiH može biti donesena samo oslobađajuća presuda u postupku koji se vodi protiv njega i v.d… »
Sa suđenja predsedniku RS: Dodik tražio da dokazi i dokumenti budu dostavljeni na srpskom jeziku i ćirilici
Danas pre 25 dana
U Sudu BiH završeno je ročište predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i vršiocu dužnosti direktora Službenog glasnika Milošu Lukiću. Izvođenje materijalnih dokaza Tužilaštva biće nastavljeno 13. novembra, jer je Dodik zatražio da… »
Vesti dana »
Određen pritvor trinaestoj osobi koja je uhapšena zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 58 minutajoš 50 povezanih
BLOG UŽIVO „Oklopna brigada se umnožava, poziv svima da branimo most!“ Ovo su odluke sastanka opozicije i aktivista: Svakog dana po jedan poslanik na mostu
Nova pre 32 minutajoš 29 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Hezbolah danas ispalio više od 180 raketa na Izrael; Iran: Spremamo se da odgovorimo Izraelu za napad prošlog meseca
RTV pre 2 satajoš 40 povezanih
Upravnik zatvora: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
RTS pre 2 satajoš 22 povezane