Povezane vesti
Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bi bilo politička
Politika 30.10.2024
ISTOČNO SARAJEVO – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je koristio ustavna i zakonska ovlašćenja prilikom potpisivanja Ukaza i da je naveo da pred Sudom BiH može biti donesena samo oslobađajuća presuda u postupku koji se vodi… »
Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu
Pravda 30.10.2024
Pravno gledano, presuda može biti samo oslobađajuća ili proces može biti prekinut, a politički gledano mogu da odluče drugačije, istakao je predsednik Srpske. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da bi svaka druga presuda u procesu… »
Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bi bila politička
Euronews 30.10.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je koristio ustavna i zakonska ovlašćenja prilikom potpisivanja Ukaza i da je naveo da pred Sudom BiH može biti donesena samo oslobađajuća presuda u postupku koji se vodi protiv njega i v.d… »
"Ne razumem bošnjački": Dodik napravio šou na suđenju u Sarajevu, tražio prevod na srpski jezik i ćirilično pismo!
Kurir 30.10.2024
Na današnjem ročištu u Sudu Bosne i Hercegovine u Sarajevu sudija Sena Uzunović opomenula je odbranu optuženog predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da ne odugovlači proces. Dodik kome se, zajedno s vršiocem dužnosti direktora "Službenog glasnika… »
Dodik: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bi bila politička /foto/
Sputnik 30.10.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da bi svaka druga presuda u procesu protiv njega pred Sudom BiH, osim oslobađajuće, bila politička odluka. „Oni koji guraju ovu priču ne samo da su politički motivisani, već pravno nepismeni… »
Dodik jasan: Uveren sam u oslobađajuću presudu, svaka druga odluka bila bi politička
Večernje novosti 30.10.2024
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je koristio ustavna i zakonska ovlašćenja prilikom potpisivanja Ukaza i da je naveo da pred Sudom BiH može biti donesena samo oslobađajuća presuda u postupku koji se vodi protiv njega i v.d… »
Sa suđenja predsedniku RS: Dodik tražio da dokazi i dokumenti budu dostavljeni na srpskom jeziku i ćirilici
Danas 30.10.2024
U Sudu BiH završeno je ročište predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i vršiocu dužnosti direktora Službenog glasnika Milošu Lukiću. Izvođenje materijalnih dokaza Tužilaštva biće nastavljeno 13. novembra, jer je Dodik zatražio da dostavljanje… »
Vesti dana »
(BLOG) Dijana Hrka tvrdi da je jutros bačen topovski udar, građani ispred Banovine pružaju podršku Jaćimoviću
N1 Info pre 27 minutajoš 37 povezanih
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 9 povezanih
Ovo niste očekivali! Pravi prolećni dani stižu u Srbiju: Otkrivamo tačno kada, temperatura će šokirati sve
Telegraf pre 27 minutajoš 27 povezanih