Повезане вести
"Мој син није причао, када је рекао прве речи телефон ми је испао из руке": Певачица отворено о тешком периоду: "Била сам јако…
Блиц 30.10.2024
Певачица Тијана Дапчевић скоро две деценије је у складном браку са супругом Миланом са којим је добила сина Вука 2009. године. Тијана је једном приликом говорила о свом детету и тада је испричала да он до две године није говорио… »
Водитељка била на ивици смрти, а муж је варао: Нисам имала више осећај, то је био период живота када сам била најслабија…
Курир 30.10.2024
Снежана Дакић у једном периоду била у жижи јавности када је у јавност доспела информација да ју је муж варао у периоду док је она имала велике здравствене проблеме. Како је Снежана својевремено открила, никада није имала осећај… »
Наша водитељка (55) била на ивици смрти, а муж је варао: "Било ме је срамота...", о његовом неверству јавно говорила: "Нисам…
Блиц 30.10.2024
Водитељка Снежана Дакић (55) пре неколико година развела се од супруга Владимира Микића, са којим је добила ћерку. Снежана Дакић у једном периоду била у жижи јавности када је у јавност доспела информација да ју је партнер варао… »
Вести дана »
Вучић, Фон дер Лајен и Кошта у Бриселу: Посебна пажња посвећена је енергетској безбедности и стабилности Србије
НИН пре 14 минутајош 54 повезане
Несрећа која се десила Елизабети дешава се једном у милион година: Откривено како је страдала жена код Ниша, зет открио детаље - рекао је: "Ти уби жену" (фото)
Курир пре 39 минутајош 28 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане
Ово је тим Звезде за Штурм: спремила нови бисер да покаже Европи, млађи је од Костова
Мондо пре 43 минутајош 71 повезана