Povezane vesti

"Moj sin nije pričao, kada je rekao prve reči telefon mi je ispao iz ruke": Pevačica otvoreno o teškom periodu: "Bila sam…

"Moj sin nije pričao, kada je rekao prve reči telefon mi je ispao iz ruke": Pevačica otvoreno o teškom periodu: "Bila sam…

Blic pre 3 sata
Pevačica Tijana Dapčević skoro dve decenije je u skladnom braku sa suprugom Milanom sa kojim je dobila sina Vuka 2009. godine. Tijana je jednom prilikom govorila o svom detetu i tada je ispričala da on do dve godine nije govorio zbog čega je bila… »
Voditeljka bila na ivici smrti, a muž je varao: Nisam imala više osećaj, to je bio period života kada sam bila najslabija…

Voditeljka bila na ivici smrti, a muž je varao: Nisam imala više osećaj, to je bio period života kada sam bila najslabija…

Kurir pre 4 sati
Snežana Dakić u jednom periodu bila u žiži javnosti kada je u javnost dospela informacija da ju je muž varao u periodu dok je ona imala velike zdravstvene probleme. Kako je Snežana svojevremeno otkrila, nikada nije imala osećaj da je partner vara… »
Naša voditeljka (55) bila na ivici smrti, a muž je varao: "Bilo me je sramota...", o njegovom neverstvu javno govorila…

Naša voditeljka (55) bila na ivici smrti, a muž je varao: "Bilo me je sramota...", o njegovom neverstvu javno govorila…

Blic pre 7 sati
Voditeljka Snežana Dakić (55) pre nekoliko godina razvela se od supruga Vladimira Mikića, sa kojim je dobila ćerku. Snežana Dakić u jednom periodu bila u žiži javnosti kada je u javnost dospela informacija da ju je partner varao u periodu dok je… »

Vesti dana »