Повезане вести

"Мој син није причао, када је рекао прве речи телефон ми је испао из руке": Певачица отворено о тешком периоду: "Била сам јако…

"Мој син није причао, када је рекао прве речи телефон ми је испао из руке": Певачица отворено о тешком периоду: "Била сам јако…

Блиц 30.10.2024
Певачица Тијана Дапчевић скоро две деценије је у складном браку са супругом Миланом са којим је добила сина Вука 2009. године. Тијана је једном приликом говорила о свом детету и тада је испричала да он до две године није говорио… »
Водитељка била на ивици смрти, а муж је варао: Нисам имала више осећај, то је био период живота када сам била најслабија…

Водитељка била на ивици смрти, а муж је варао: Нисам имала више осећај, то је био период живота када сам била најслабија…

Курир 30.10.2024
Снежана Дакић у једном периоду била у жижи јавности када је у јавност доспела информација да ју је муж варао у периоду док је она имала велике здравствене проблеме. Како је Снежана својевремено открила, никада није имала осећај… »
Наша водитељка (55) била на ивици смрти, а муж је варао: "Било ме је срамота...", о његовом неверству јавно говорила: "Нисам…

Наша водитељка (55) била на ивици смрти, а муж је варао: "Било ме је срамота...", о његовом неверству јавно говорила: "Нисам…

Блиц 30.10.2024
Водитељка Снежана Дакић (55) пре неколико година развела се од супруга Владимира Микића, са којим је добила ћерку. Снежана Дакић у једном периоду била у жижи јавности када је у јавност доспела информација да ју је партнер варао… »

Вести дана »