Повезане вести
"Бивша ме оставила, можда сад нађем девојку": Лалатовић отворио душу пред новинарима, а Беба га одмах пецнула
Мондо 30.10.2024
Ненад Лалатовић је на конференцији за медије открио да је слободан и да тражи девојку. Ненад Лалатовић вратио се у Војводину и одмах по доласку у клуб почео је да прави шоу. Тако је било и на конференцији за медије пред меч… »
Познати спортиста опет соло:"Морам да кажем, оставила ме бивша" ВИДЕО
Б92 30.10.2024
Тренер ФК Војводина Ненад Лалатовић јавно се пожалио да га је оставила девојка. Нови-стари тренер Војводине Ненад Лалатовић баш немеа среће у љубави, јер како је сам, и то јавно, рекао, оставила га је девојка. Ипак, судећи на… »
"Бебо, је ли ми добро стоји"! Ненад Лалатовић тражи девојку, заинтересоване добиле инструкције где да се јаве
Вечерње новости 30.10.2024
Нови-стари тренер Војводине – Ненад Лалатовић вратио се на Карађорђе победом против ОФК Београда – 2:1. Фото: ФК Војводина После утакмице након редовних фудбалских тема, један новинар се дотакао Лалатовићевог ношења одела, на… »
Вести дана »
"Ако стане Рафинерија, 4.000 људи остаје без посла": Посланици о проблемима у вези са НИС-ом
Н1 Инфо пре 33 минутајош 41 повезана
УНС: Недопустиви напади, ометања у раду и застрашивања новинара
Цензоловка пре 2 сатајош 16 повезаних
Десет месеци преговора о Нафтној индустрији Србије: Још без коначног решења
Слободна Европа пре 2 сатајош 28 повезаних
Протестом испред Основног суда у Нишу грађани и студенти обележили 13 месеци од пада надстрешнице
Бета пре 4 сатијош 35 повезаних