Povezane vesti

"Bivša me ostavila, možda sad nađem devojku": Lalatović otvorio dušu pred novinarima, a Beba ga odmah pecnula

"Bivša me ostavila, možda sad nađem devojku": Lalatović otvorio dušu pred novinarima, a Beba ga odmah pecnula

Mondo pre 22 dana
Nenad Lalatović je na konferenciji za medije otkrio da je slobodan i da traži devojku. Nenad Lalatović vratio se u Vojvodinu i odmah po dolasku u klub počeo je da pravi šou. Tako je bilo i na konferenciji za medije pred meč protiv Radničkog iz… »
Poznati sportista opet solo:"Moram da kažem, ostavila me bivša" VIDEO

Poznati sportista opet solo:"Moram da kažem, ostavila me bivša" VIDEO

B92 pre 22 dana
Trener FK Vojvodina Nenad Lalatović javno se požalio da ga je ostavila devojka. Novi-stari trener Vojvodine Nenad Lalatović baš nemea sreće u ljubavi, jer kako je sam, i to javno, rekao, ostavila ga je devojka. Ipak, sudeći na osnovu snimka koji je… »
"Bebo, je li mi dobro stoji"! Nenad Lalatović traži devojku, zainteresovane dobile instrukcije gde da se jave

"Bebo, je li mi dobro stoji"! Nenad Lalatović traži devojku, zainteresovane dobile instrukcije gde da se jave

Večernje novosti pre 22 dana
Novi-stari trener Vojvodine – Nenad Lalatović vratio se na Karađorđe pobedom protiv OFK Beograda – 2:1. Foto: FK Vojvodina Posle utakmice nakon redovnih fudbalskih tema, jedan novinar se dotakao Lalatovićevog nošenja odela, na šta je on rekao: -… »

Vesti dana »