Povezane vesti
"Bivša me ostavila, možda sad nađem devojku": Lalatović otvorio dušu pred novinarima, a Beba ga odmah pecnula
Mondo pre 22 dana
Nenad Lalatović je na konferenciji za medije otkrio da je slobodan i da traži devojku. Nenad Lalatović vratio se u Vojvodinu i odmah po dolasku u klub počeo je da pravi šou. Tako je bilo i na konferenciji za medije pred meč protiv Radničkog iz… »
Poznati sportista opet solo:"Moram da kažem, ostavila me bivša" VIDEO
B92 pre 22 dana
Trener FK Vojvodina Nenad Lalatović javno se požalio da ga je ostavila devojka. Novi-stari trener Vojvodine Nenad Lalatović baš nemea sreće u ljubavi, jer kako je sam, i to javno, rekao, ostavila ga je devojka. Ipak, sudeći na osnovu snimka koji je… »
"Bebo, je li mi dobro stoji"! Nenad Lalatović traži devojku, zainteresovane dobile instrukcije gde da se jave
Večernje novosti pre 22 dana
Novi-stari trener Vojvodine – Nenad Lalatović vratio se na Karađorđe pobedom protiv OFK Beograda – 2:1. Foto: FK Vojvodina Posle utakmice nakon redovnih fudbalskih tema, jedan novinar se dotakao Lalatovićevog nošenja odela, na šta je on rekao: -… »
Vesti dana »
Netanjahu besan na Međunarodni krivični sud: 'Mi brinemo o ljudima u Gazi'
BBC News pre 23 minutajoš 19 povezanih
Miškovićeva ćerka s mužem goranom karićem kod brene na slavi! Ivana na vrtoglavim potpeticama, a njen suprug skroz promeni imidž (video)
Kurir pre 11 minutajoš 9 povezanih