Повезане вести

"Бивша ме оставила, можда сад нађем девојку": Лалатовић отворио душу пред новинарима, а Беба га одмах пецнула

"Бивша ме оставила, можда сад нађем девојку": Лалатовић отворио душу пред новинарима, а Беба га одмах пецнула

Мондо 30.10.2024
Ненад Лалатовић је на конференцији за медије открио да је слободан и да тражи девојку. Ненад Лалатовић вратио се у Војводину и одмах по доласку у клуб почео је да прави шоу. Тако је било и на конференцији за медије пред меч… »
Познати спортиста опет соло:"Морам да кажем, оставила ме бивша" ВИДЕО

Познати спортиста опет соло:"Морам да кажем, оставила ме бивша" ВИДЕО

Б92 30.10.2024
Тренер ФК Војводина Ненад Лалатовић јавно се пожалио да га је оставила девојка. Нови-стари тренер Војводине Ненад Лалатовић баш немеа среће у љубави, јер како је сам, и то јавно, рекао, оставила га је девојка. Ипак, судећи на… »
"Бебо, је ли ми добро стоји"! Ненад Лалатовић тражи девојку, заинтересоване добиле инструкције где да се јаве

"Бебо, је ли ми добро стоји"! Ненад Лалатовић тражи девојку, заинтересоване добиле инструкције где да се јаве

Вечерње новости 30.10.2024
Нови-стари тренер Војводине – Ненад Лалатовић вратио се на Карађорђе победом против ОФК Београда – 2:1. Фото: ФК Војводина После утакмице након редовних фудбалских тема, један новинар се дотакао Лалатовићевог ношења одела, на… »

Вести дана »